• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Benebone

Merken
Geschikt
Wishbone Pindakaas
€16,50
Maplestick Esdoornhout
€17,50
Tripe Bone
€21,60
Fishbone
€17,95
Zaggler Bacon
€16,50
Wishbone Bacon
€19,95
Wishbone Braadkip
€16,50
Dental Chew Pindakaas
€17,50
Dental Chew Braadkip
€17,65
Puppy 2-Pack Bacon
€21,20
Tiny 2-Pack Bacon
€21,20
Dental Chew Bacon
€17,60

Benebone

Duurzame kauwspeeltjes van Benebone

Benebone is meer dan zomaar een merk - het is een passie, een belofte en een toewijding aan de gezondheid en het geluk van jouw hond. De missie van Benebone is simpel maar krachtig: ze streven ernaar om honden en hun eigenaren te voorzien van hoogwaardige, veilige en plezierige kauwspeeltjes.

Bij Benebone geloven ze in het creëren van producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook inspelen op de natuurlijke instincten van honden. De kauwspeeltjes zijn ontworpen met oog voor detail, met een combinatie van smaak, textuur en vorm die honden aantrekt en hen urenlang bezig houdt. Of het nu gaat om het verzorgen van tanden en tandvlees of gewoon om lekker te kauwen, Benebone is ontworpen met de gezondheid en het welzijn van jouw trouwe metgezel in gedachten.

Nylon kauwbotten voor honden met natuurlijke aroma's

Benebone maakt kauwbotten van nylon met natuurlijke smaken zoals spek, kip of pindakaas. De smaken zijn gemaakt van natuurlijke aroma's. Deze authentieke smaken blijven lang in het kauwbot aanwezig. Benebone maakt deze producten uitsluitend van hoogwaardige materialen en is erop gebrand om eerlijke producten op de markt te brengen zonder in te leveren op kwaliteit.

Benebones zijn gemaakt van nylon en worden gemaakt in faciliteiten waar pinda's, noten, kip, varkensvlees, vis, rundvlees en hout worden verwerkt. Schaf geen Benebones aan als er in jouw huishouden allergieën zijn voor nylon, pinda's, kip, varkensvlees, vis, rundvlees en/of hout.

Zo kies je het juiste Benebone bot uit

Benebone biedt verschillende speeltjes in diverse maten en vormen. Als je een speeltje uitkiest houdt dan rekening met de grootte en de bijtkracht van jouw hond. Voor puppy's is het belangrijk dat je kiest voor de speciale puppy kauwbotten, deze speeltjes zijn zachter en speciaal geschikt voor puppy tandjes. Wacht met de speeltjes voor volwassen honden op zijn minst tot jouw puppy zijn gebit volledig heeft gewisseld. Voor oudere honden die een verminderde bijtkracht hebben kunnen de Benebone kauwspeeltjes te hard zijn. Het is belangrijk om altijd een groter speeltje te kiezen dan de hond daadwerkelijk kan hebben. 

Onderhoud tips voor Benebone kauwbotten

De speeltjes van Benebone reinig je makkelijk met warm water. Zodra het speeltje slijtage begint te vertonen dan dien je het te vervangen. Het is puur afhankelijk van het kauwgedrag van jouw hond hoelang het speeltje mee zal gaan. Dit kan variëren van een paar dagen tot zelfs een maand. Na een maand dienen de speeltjes vervangen te worden. Het advies van Benebone is; "Als het product meer dan het formaat van een suikerklontje mist, vervang het dan". De speeltjes zijn stevig, maar als jouw hond echt een agressieve kauwer is dan kan het speeltje alsnog snel slijten. De speeltjes van Benebone zijn niet eetbaar. Als je denkt dat er een stuk van het kauwbot wordt opgegeten verwijder het dan direct. Houd grote honden uit de buurt van kleine speeltjes om te voorkomen dat ze de speeltjes inslikken. En geef kauwspeeltjes nooit zonder toezicht voor de veiligheid.

Bestel Benebone bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de kauwbotten van Benebone. Er is een uitgebreid  assortiment uit voorraad leverbaar. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf een klein bedrag al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer