• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belcando

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Geschikt
Mastercraft Fresh Eend
€33,15
Mastercraft Fresh Lam
€34,85
Mastercraft Topping Lam 100 gram
€1,85
Mastercraft Topping Zalm 100 gram
€1,85
Mastercraft Fresh Rund
€33,15
Mastercraft Fresh Kalkoen & Kip
€30,45
Mastercraft Topping Eend 100 gram
€1,85
Mastercraft Fresh Zalm
€33,30
Mastercraft Topping Rund 100 gram
€1,85
Mastercraft Topping Kalkoen 100 gram
€1,85

Belcando

Voor Belcando Mastercraft wordt alleen vers vlees gebruikt en géén voorgedroogd vleesmeel, dat soms zelfs in hoogwaardigere droogvoeren wordt gebruikt. Daarmee heeft Belcando een manier gevonden om hondenbrokken te maken die voorheen als onmogelijk werd beschouwd. Met deze bijzondere zachte Fresh Meat Technologie wordt het verse vlees rechtstreeks tot een brok verwerkt. Zo zijn er geen voordroogstadia nodig en blijven de ingrediënten vers tot vlak voor de verwerking. Hierdoor komt later de volle smaak van vlees in de brok naar voren. Er kan ieder moment probleemloos gewisseld worden in de verschillende smaken, omdat het eiwit- en vetgehalte gelijk is.

Belcando is een holistisch merk

Met verantwoorde voeding verbindt Belcando versheid, natuurlijkheid en balans met elkaar, wat leidt tot meer levenskwaliteit voor honden. Er worden hoogwaardige grondstoffen gebruikt, die zo min mogelijk bewerkt zijn, met al hun natuurlijke bestanddelen, als bron voor eiwit, vet en koolhydraten. Belcando werkt samen met voedingsdeskundigen om het receptuur samen te stellen. In de eerste plaats komt natuurlijk vers vlees, dat het "leeuwendeel" van de recepten uitmaakt. Omdat honden niet van alleen vlees leven, zijn er met dezelfde zorg plantaardige ingrediënten geselecteerd, zoals amarant, tuinbonen and kikkererwten. Deze belangrijke voedingsleveranciers worden aangevuld met ingrediënten die het voedingsstofprofiel van het product compleet maken – en in sommige gevallen stoffen bevatten die de vitaliteit en het welzijn van de ermee gevoede honden bevordert. Zo wordt er – gebaseerd op holistische principes – een hondenvoer gecreëerd dat meer is dan de som van individuele bestanddelen.

Bestel Belcando bij Hondjekoek

Bestel Belcando makkelijk bij Hondjekoek, je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf een klein bedrag al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer