• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TraumaPet

Merken
Supplementen
Geschikt
Oordruppels 50 ml met colloïdaal zilver
€16,95
Vachtspray 200 ml Teek, mug en vlo afwerend
€16,95
Shampoo 200 ml met Colloïdaal Zilver en Essentiële Oliën
€17,95
Tandpasta 75 ml met Colloïdaal Zilver en Tea Tree Olie
€14,95
Oogdruppels 10 ml met colloïdaal zilver
€15,95
Wondgel 15 ml met Colloïdaal Zilver
€12,95
Mondgel 5 ml
€13,95
Huidcrème 15 ml met Colloïdaal Zilver en Bijenwas
€14,95

TraumaPet

TraumaPet

Verzorgingsproducten voor hond en kat. De producten van TraumaPet helpen het herstel van huisdieren versnellen. De unieke samenstellingen bevatten allemaal NanoComplex® Colloïdaal Zilver.

NanoComplex® Colloïdaal Zilver

Het edelmetaal zilver staat al sinds mensenheugenis bekend als het beste natuurlijke antibioticum. Zilver is effectief in de bestrijding van schimmels, parasieten, virussen en bacteriën. NanoComplex® Colloïdaal Zilver is een speciale formule van colloïdaal zilverwater. De zilverdeeltjes hebben een hogere activiteit en blijven gelijkwaardig verdeeld door de vloeistof. Hierdoor is de effectiviteit bewezen hoger.  

TraumaPet oorduppels

De oordruppels van TraumaPet is 1 van de bestverkochte TraumaPet producten. De oordruppels helpen bij oorontsteking, jeuk aan de oren, oormijt en gistinfecties. De TraumaPet oordruppels zijn ook preventief te gebruiken om de oren te verzorgen. De oordruppels zijn geschikt voor honden en voor katten. Het aantal enthousiaste reviews op de TraumaPet oordruppels is overweldigend. Eindelijk een natuurlijk middel dat echt krachtig is. 

TraumaPet hond

Alle TraumaPet producten zijn geschikt voor de hond. Bijna alle producten zijn ook geschikt voor katten, maar niet allemaal. Het assortiment van TraumaPet bestaat uit; tandpasta, oordruppels, oogdruppels, vachtspray, wondgel en huidcrème. 

Tandpasta

De TraumaPet tandpasta is 1 van de producten die niet geschikt is voor katten. Door de tea tree olie kan de tandpasta niet worden gebruikt bij katten, maar wel bij honden. Tea Tree in de tandpasta zorgt voor een frisse adem en helpt tegen bloedend tandvlees, tandvleesontsteking, kiespijn en tandsteen.

Wondgel voor hond en kat

Heeft jouw huisdier een wond(je)? Dan wil je iets in huis hebben wat je meteen kunt aanbrengen om de wond te ontsmetten en te helpen genezen. De TraumaPet wondgel is dan de ultieme keuze. Een natuurlijk effectief middel om altijd bij de hand te hebben. Of het nu in jouw rugtas is voor tijdens lange wandelingen met de hond of gewoon thuis in jouw huisdieren EHBO. 

Hotspot hond

Heeft jouw hond een hotspot? Dan plaats je de TraumaPet wondgel in de koelkast voor een extra koelend effect. Koel breng je de wondgel aan en de hotspot verdwijnt na een aantal dagen. 

TraumaPet waar te koop?

Ben je op zoek naar een verkooppunt van TraumaPet producten? In onze webwinkel kun je alle TraumaPet producten kopen. Bestellingen worden dagelijks verzonden.

Lees meer