• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Henne Petfood

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Voedingsinformatie
Geschikt
Lakse Kronch Viskoekjes 100% Zalm
€5,70
Lakse Kronch Viskoekjes Pocket
€5,70

Henne Petfood

Henne Petfood

Bekend van de Lakse Kronch zalmkoekjes voor de hond. Henne Petfood zorgt voor gezonde producten voor hond en kat op basis van echte Noorse zalm. Henne Petfood maakt al hun producten in eigen beheer in hun eigen fabriek. 

Lakse Kronch zalm

Het allerbekendste product van Henne Petfood zijn de zalmkoekjes. Lakse Kronch zalm is een hondensnack van 100% zalm. De platte stukjes zijn heel erg geschikt voor de hondentraining. Ze ruiken heel sterk en zijn ook nog makkelijk in kleinere stukken te breken. Bij Hondjekoek.nl staan de Lakse Kronch zalmkoekjes al jaren met stip op nummer 1 qua meest verkochte producten. 

Lakse Kronch zalm goedkoop

Gebruik jij ook zo veel Lakse Kronch zalm hondenkoekjes en ben je op zoek naar een goedkoop adres? Kies dan de voordeelverpakking van de Lakse Kronch zalmkoekjes. Met 600 gram zalmkoekjes kun je lang vooruit en de prijs is voordeliger dan de kleine verpakking. 

Lakse Kronch Pocket

Wil je nu liever iets minder vette handen na het belonen? De Lakse Kronch Pocket variant bevat naast zalm ook zoete aardappel. Nog steeds hele smakelijke hondentrainers, maar iets minder vet en iets minder stinken. Jouw handen blijven dus een stukje schoner en minder vettig na het trainen. Geef je nu niets om vette handen en wil je toch de Lakse Kronch zalmkoekjes blijven geven? Denk dan eens aan een beloningstasje met handdoekje voor je vette handen. Dat werkt heel fijn!

Viskoekjes voor de hond

Zowel de Lakse Kronch Zalm als de Pocket zijn viskoekjes voor de hond. Je gebruikt deze koekjes als gezonde beloning. Voor tijdens de training, op de hondenschool, tijdens het uitlaten of gewoon als lekker tussendoortje voor thuis. Mijn dierenarts heeft ook Lakse Kronch koekjes staan, speciaal voor de honden die de 'normale' dierenarts koekjes niet lusten. 

Lakse Kronch koekjes waar te koop?

De Lakse Kronch hondenkoekjes kun je inmiddels gelukkig op best veel plekken kopen, maar nu je hier toch bent kun je ze net zo goed meteen online bestellen. Bij Hondjekoek.nl hebben we een ruim assortiment natuurlijke snacks, gezonde hondenvoeding en heel veel soorten trainers voor de hond. Vanaf 69 euro verzenden we gratis en bestel je via onze Hondjekoek app? Dan ontvang je vanaf 50 euro een cadeautje die je zelf mag uitkiezen. 

Lees meer