• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Denzel's

Merken
Soort snack
Voedingsinformatie
Kauwstaven multibackpack - de verzameling
€15,00
Superfoods Hapjes 100 gram
€3,50
Superfoods Kauwstaaf 3 stuks
€2,95
Brunch Hapjes 100 gram
€3,50
Notenboter Hapjes 100 gram
€3,50
Puur Paleo Kauwstaaf 3 stuks
€2,95
Hoog Eiwit Kauwstaaf 3 stuks
€2,95
Notenboter Kauwstaaf 3 stuks
€2,95
Tropische Kauwstaaf 3 stuks
€2,95
Tropische Hapjes 100 gram
€3,50
Puur Paleo Hapjes 100 gram
€3,50
Brunch Kauwstaaf 3 stuks
€2,95
Hoog Eiwit Hapjes 100 gram
€3,50

Denzel's

Met de kauwsnacks en trainers van Denzel's maak je elke hond blij. Alle producten van Denzel's worden gemaakt van echte, gezonde ingrediënten. De recepten worden zorgvuldig geselecteerd met de beste ingrediënten. Op deze manier zijn ze ook geschikt voor honden met een gevoelige maag en darmen.
De snacks zitten vol met vers fruit, gezonde vetten, antioxidanten en vezels die een gezonde spijsvertering en een mooie, glanzende vacht bevorderen.

Denzel's snacks voor honden

Voor de snacks van Denzel's worden alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt, waaronder vers vlees en vis, vers fruit en groenten. Het gebruik van zout, granen, suikers, conserveringsmiddelen of andere toevoegingen is niet toegestaan. Daarnaast bevatten de snacks van Denzel's altijd minder dan 50 calorieën per stuk en hebben ze een goede acceptatie, ook voor de moeilijke eters. Denzel's let ook op het milieu. De producten worden gebakken in eco-vriendelijke ovens en de verpakkingen zijn duurzaam en volledig recyclebaar.

Snacks van Denzel's koop je bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek vindt je een uitgebreid assortiment producten van Denzel's. Bestel de producten eenvoudig online of kom langs bij ons in de winkel. Heb je vragen over de producten van Denzel's? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

  

Lees meer