De allerhipste hondenspeeltjes

  • Geplaatst op
  • Door Sarah Keizer
  • Geplaatst in hondentips
  • 0
De allerhipste hondenspeeltjes

De leukste hondenspeeltjes van dit moment, inclusief de top 6 van P.L.A.Y. en ZippyPaws

De allerhipste hondenspeeltjes

Een beetje moderne hond heeft een eigen Instagram account en daar kun je natuurlijk niet aan komen zetten met zo’n latex soepkip. Iedere zelf respecterende hond die een beetje met de tijd meegaat heeft hippe hondenspeeltjes, waar je ook nog eens te gek mee op de foto kan.

 

Grappige hondenspeeltjes

De hondenspeeltjes van P.L.A.Y. bijvoorbeeld zijn heel erg grappig en het levert dan ook altijd leuke plaatjes op. Heeft jouw hond nu geen Instagram? Geen nood aan de man, de speeltjes zijn nog steeds hartstikke hip en belangrijker nog jouw hond vindt ze ook geweldig. De PLAY taxi is bij mij thuis, bij beide honden favoriet. Naast P.L.A.Y. is ook ZippyPaws een speelgoed merk dat bekend is geworden om hun hilarische speeltjes.

 

P.L.A.Y. hondenspeelgoed

De P.L.A.Y. hondenspeeltjes zijn sowieso het allerhipst, ja dat durf ik wel te zeggen ja! Ze hebben heel verschillende pluche hondenspeeltjes. Wat ik het leukste vindt, is dat ze in 1 thema meerdere speeltjes maken, een zogenaamde collectie. Zo heb je bijvoorbeeld de vakantie collectie (met pluche hondenpaspoort), de Hollywood collectie, de Brunch collectie en de Outdoor collectie.

 

Top 6 P.L.A.Y. hondenspeeltjes:

1. P.L.A.Y. camera

Met stip op nummer 1, de P.L.A.Y. camera. Er zit zelfs een touw aan vast waarmee jouw hond de camera in zijn bek kan vasthouden. Dat levert sowieso hilarische foto’s op.

2. P.L.A.Y. Buddy Mary

Dat heeft jouw hond natuurlijk ook nodig een Bloody Mary, maar dan in hondenspeeltje. Het is altijd ergens brunchtijd!

3. P.L.A.Y. Kroon

Jouw hond verdient een kroon om mee te spelen en om mee te shinen!

4. P.L.A.Y. Rekenmachine

Even narekenen of we de kat nog kunnen betalen. Tik tik tik dat is duidelijk een nee!

5. P.L.A.Y. Kano

Speciaal voor alle avontuurlijke honden een echte kano.

6. P.L.A.Y. Palmboom

Wat wil je nu nog meer dan een palmboom met harige kokosnoten?

 

 

Hondenspeeltjes van Instagram

De hippe hondenspeeltjes van PLAY zijn heel vaak te zien op Instagram. Dat levert ook zulke leuke foto´s op. Kijk maar eens naar deze geweldige Instagram posts van honden met hun PLAY hondenspeeltjes.

 

ZippyPaws hondenspeelgoed

Het hondenspeelgoed van ZippyPaws is vooral bekend geworden via Instagram. Maar eerlijk is eerlijk het zijn ook écht geweldig leuke hondenspeeltjes. Niet alleen omdat ze zo leuk op de foto staan. Zippypaws speeltjes hebben allemaal een verschillende soort pieper, soms juist meer een grunt geluid dan echt een piepje. Hierdoor zijn de speeltjes voor heel veel honden echt leuk. Je zou als hond maar niet van die hoge piepjes houden (of als mens). Dan heb je bij ZippyPaws dus nog keuze genoeg!

 

Top 6 ZippyPaws hondenspeeltjes:

1. ZippyPaws Nomnomz Avocado

Voor de echte avocado liefhebber is dit hippe hondenspeeltje in de vorm van een avocado. Ook schattig: het lachende gezichtje op de avocado pit.

2. ZippyPaws Verjaardagsbox

Als jouw hond jarig is, dan mag deze ZippyPaws verjaardagsbox natuurlijk niet ontbreken op het hondenfeestje. Er zitten 3 pluche speeltjes in; 1 taart, 1 ballon en 1 verjaardagshoedje. Het feest kan beginnen!

3. ZippyPaws Happy Hour Rosé

Misschien komt het door het heerlijke weer, ideaal voor een rosé. Nu kan je jouw hond ook een flesje rosé geven. In het speeltje zit een lege waterfles met een piepdraaidop. De draaidop kun je er ook afdraaien zodat het speeltje even niet piept. Handig wanneer je zelf een glaasje rosé te veel op hebt.

4. ZippyPaws Squeakie Hondenrassen

Ja! Zoek nu jouw hondenras uit en koop een speeltje voor jouw hond. Heb je een rottweiler? Dan ga je natuurlijk voor de Squeakie Rottweiler. Maar je kunt ook kiezen uit de labrador, corgi, border collie, husky, Duitse herder, pitbull of de Franse bulldog.

5. ZippyPaws Verstopspeeltje Popcorn

Netflix en popcorn! Perfect voor samen een avondje film kijken, de ZippyPaws Popcorn. Eigenlijk is het een verstopspelletje die je samen met jouw hond kunt doen. De stukjes popcorn (met schattig gezichtje) piepen. Jij verstopt ze in de pluche popcorn emmer en jouw hond haalt ze er uit! Ook heel leuk voor honden die niet zo gek zijn van voerspeeltjes, maar wel van piepjes.

6. ZippyPaws Jigglerz Zeepaard

De Jigglerz zijn grote speeltjes die piepen als de hond er mee schudt en als de hond er in bijt. Gegarandeerd piep en schud plezier voor jouw hond. Geweldige look ook, dat oranje is natuurlijk ook wel weer handig met het voetbalseizoen in volle gang.

 

De leukste hondenspeeltjes

Ok, ik moet bekennen. Ik koop ook hondenspeeltjes die ik zelf hilarisch vind. Gelukkig heb ik honden die eigenlijk alle speeltjes leuk vinden. Dus ik zeg win-win situatie. Maar het is natuurlijk wel fijn om een beetje rekening te houden met de speelvoorkeur van jouw hond. Wat wel heel leuk is, door verschillende speeltjes te proberen leer je ook jouw hond goed kennen. Soms zijn er speeltjes waarvan ik denk, daar vinden ze vast niet veel aan en dan vinden ze het helemaal te gek. De Zippypaws Jigglerz is daar een goed voorbeeld van. Die maakt geluid als je er mee heen en weer schud. Dat doet Lola dan ook fanatiek en nog leuker; ook als je er in bijt piept ie en een knisperstaart. Dat is naast de PLAY taxi een van de favoriete hondenspeeltjes hier in huis.

 

Ga jij jouw hond ook verblijden met hippe hondenspeeltjes? We hebben er genoeg!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.