Nieuw fyto-supplement van Carnivoer

Nieuw fyto-supplement van Carnivoer

Dieren en mensen hebben een co-evolutie met planten gehad. Ze hebben elkaar nodig. Kruiden bevatten stoffen die je dier kunnen ondersteunen in de gezondheid. De fyto-supplementen van Carnivoer bestaan uit biologisch geteelde kruiden, bessen en groenten in de juiste verhoudingen!

Carnivoer presenteerde gister op de beurs een nieuw fyto-supplement: Funghi (binnenkort verkrijgbaar). Dit Fyto-supplement is uniek omdat het uit vijf medicinale paddenstoelen bestaat. Uiteraard zijn deze biologisch geteeld. Dit supplement kan door alle soorten voeding voor honden en katten worden toegevoegd. 

 

Wanneer je dier last heeft van chronische klachten en dan kan je denken aan oorontstekingen, huidproblemen, maag-darmklachten, ontstoken gebit, chronische bronchitis is het verstandig om dit fyto-supplement toe te voegen aan de voeding. Dit supplement kan op termijn bijdragen aan het afnemen van klachten en de gezondheid bevorderen doordat Fyto-supplement Fungi de juiste informatie aan de afweer geeft. 

 

De vijf verschillende soorten paddestoelen in dit supplement hebben vele stoffen in zich die een super gezondheidsbevorderende werking hebben. Zo bevatten ze stoffen als Lentinan die belangrijk zijn voor de afweer omdat zij de “Natural Killer” cellen in de afweer ondersteunen. Verder bevat het beta-glucanen. Dit zijn bio-actieve koolhydraten die niet alleen de afweer ondersteunen maar ook reguleren. Met name de macrofagen en neutrofielen worden door beta-glucanen ondersteunt in hun activiteit

 

Weer zo'n mooi product uit de lijn van Carnivoer! Wil je meer weten over fyto-supplementen? Download dan hier het e-book van Carnivoer.

 

Laat in een reactie op ons Facebook of Instagram bericht weten welke 5 ingrediënten er in de fyto basis zetten en maak kans op 1 van de 6 potjes basis die wij weggeven op 22 oktober!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden