Natuurlijke druppels tegen vlooien en teken

Natuurlijke druppels tegen vlooien en teken

Je hond, kat, fret of knaagdier op een natuurlijke manier beschermen tegen vlooien en teken, kan dit?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, natuurlijke druppels tegen vlooien en teken

 

In 2016 hoorden wij van STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie en na het lezen van reviews en contact met de leverancier, waren wij er direct van overtuigd dat dit in ons assortiment moest komen. Wij behandelden direct onze eigen honden ermee (wat een aangename geur!) en veel klanten schaften dit aan, i.p.v. een de gebruikelijke chemische middelen.

 

Met succes! Onze eigen honden hadden geen last van vlooien en teken en ook klanten kwamen en komen er nog steeds voor terug. Je kunt er niet alleen honden mee behandelen, dit middel is ook veilig voor katten, fretten en knaagdieren.

 

Hoe gebruik je deze natuurlijke druppels tegen vlooien en teken

 

Het doosje bevat 4 ampullen met 8 ml vloeistof. Je gebruikt ongeveer 0,5 ml per kg. Ook krijg je er 2 pipetjes bij die op de ampullen passen, waarmee je de druppels goed kunt verdelen over het lijf van jouw dier.

 

Daar het een veilig product is kun je deze natuurlijke druppels tegen vlooien en teken met je blote handen uitsmeren over de huid van je huisdier. Vergeet daarbij de plekken waar vooral teken graag gaan zitten niet: in de oksels, in de liezen, om de snuit en boven de staart. Nooit op de slijmvliezen gebruiken!

 

Wanneer je een hond hebt van 25 KG kun je 4 maanden doen met een doosje STOP!

 

Voor beste werkzaamheid gebruik je STOP! om de 15 dagen, het hele jaar door. De werkzaamheid van STOP! wordt optimaal wanneer de huid goed doordrongen is van de aroma. Honden kunnen er ook gewoon mee blijven zwemmen. Een mooie bijkomstigheid is dat het niet schadelijk is voor vissen en andere levende wezens in het water. 

 

Ben jij ook zo tevreden over het gebruik van deze natuurlijke druppels tegen vlooien en teken? Wij zouden het op prijs stellen als je de moeite wilt nemen van het plaatsen van een review, dit kun je hier doen. Iedere maand maakt er iemand kans zijn/haar aankoopbedrag terug te winnen wanneer je een review achterlaat! (geldig op alle producten!)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.