Klantenervaring van Igor en Evi

Klantenervaring van Igor en Evi

In deze rubriek vertellen klanten hoe ze de service en de natuurlijke producten voor hun hond of kat van Hondjekoek ervaren

Ik heb 2 Galgos Español, Spaanse windhonden. Ze heten Igor en Evi. Igor is ca 8 jaar en Evi ‘op papier’ 12 maar in het echt waarschijnlijk jonger dan Igor. Igor heb ik 5 jaar en Evi 2. Als kind ben ik besmet met het windhondenvirus, mijn tante had een Sloughi-achtig exemplaar en toen ik die zag rennen wilde ik ook een “Haagse windhond”.

 

Op mijn zesde kregen we onze eerste hond, een geredde stropershond, waarschijnlijk een kruising Whippet Hollandse herder. Toen die overleed kwamen de wanstanden in Spanje wat betreft jachthonden net een beetje in het nieuws, en de volgende hond werd dan ook een geredde Galgo. Omdat beide honden 14 jaar zijn geworden zijn de verwachtingen voor Igor en Evi dan ook hoog gespannen.


Windhonden passen perfect bij mijn karakter en gelukkig ook dat van mijn vriend. Hij was nog bang dat je niet kon knuffelen met die bottenfabrieken, maar niets is minder waar. Ze zijn lief, aanhankelijk, extreem rustig in huis (ofwel lui) en kunnen belachelijk hard rennen. Ik kan ze overal mee naar toe nemen, wat soms hilarische reacties oplevert in bijvoorbeeld restaurants. Als we dan onze twee opklapkangoeroes onder de tafel vandaan toveren…


Ik vind het heerlijk om te zien als mijn honden genieten van hun eten. Ze eten kvv uit anti schrok bakken, want anders gaat het wel erg hard naar binnen. Igor en Evi hebben geen baknijd, dus ze eten gezellig naast elkaar. Natuurlijke voeding is heel belangrijk voor me. Igor kan niet goed tegen granen dus brokken vielen in eerste instantie al af. Inmiddels hebben we een graanvrije brok voor als we op vakantie gaan. Evi at dieetvoer toen ze bij me kwam van een bekend commercieel merk, maar als ik dat alleen al rook… ze bleek het gelukkig ook veel beter te doen op vers vlees. Haar vacht glom wel maar dan van zo’n vettige laag en ze was erg mager. Inmiddels is ze mooi op gewicht en is haar zwarte vacht net een spiegel.

 

Ik ken Ramona van de middelbare school en zag op social media dat zij haar eigen hondenvoer winkel had geopend. Toen ik Igor kreeg ben ik naar de winkel gegaan om te kijken wat er allemaal in het assortiment zat. Dat was erg veel! In eerste instantie kocht ik voornamelijk snacks en barf producten. Tegenwoordig slaan we in als we op vakantie gaan, en ook komen er steeds vaker speeltjes van PetsPlay mee naar huis.

 

Ons favoriete product is de Darf Eko Bites, ideale brokjes voor op vakantie, graanvrij, en ook ideaal als tussendoortjes/beloningssnoepjes. Ik kom graag in de fysieke winkel. Als ik veel voorraad nodig heb bestel ik het soms wel alvast online maar haal ik het af in de winkel. Alle medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam.

 

Mijn honden gaan vaak even mee naar binnen, tenzij Arie de kat in zicht is ;). De beste tip die ik gekregen heb is die van de veendrenkstof. Igor was laatst al een paar dagen aan het rommelen met zijn darmen en na 2 dagen veendrenkstof weer helemaal in orde. Ik heb dan ook geen tips aan jullie, gewoon lekker doorgaan met de beste producten uitkiezen en verkopen. Dan blijven wij terugkomen!

 

Instagram: @Else_Igor_Evi

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.