Hondenkoekjes

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • Geplaatst in hondensnacks
  • 0
Hondenkoekjes

23 februari is het hondenkoekjes dag. Bij Hondjekoek vind je een groot assortiment met natuurlijke hondenkoekjes. Wij geven je een kijkje in ons assortiment.

Hondenkoekjesdag.. De 1e hondenkoekjes werden in 1860 geproduceerd in Londen. Een Amerikaanse ondernemer zag straathonden in Liverpool vechten om etensresten en kwam op het idee om hondenkoekjes te gaan maken. Spratts koekjes genaamd, bestaande uit vlees, granen en groente. Het waren een soort cakeachtige biscuits gemaakt van vlees, granen en groente, die ook geschikt waren om als voeding te geven.

 

Wat is het favoriete hondenkoekje van jouw hond?

 

Bij ons zijn de Lakse Kronch zalmkoekjes met stip favoriet. Ze zijn er in twee varianten. De 100% zalmkoekjes en de pocket versie. De pocketversie is iets minder vet, doordat er wat aardappel in verwerkt zit en iets minder kruimelig. Beide koekjes zijn goed breekbaar en zo ook zeer geschikt om als beloning te gebruikten tijdens de hondentraining. Deze koekjes passen perfect in ons assortiment om dat ze natuurlijk zijn, zonder rare toevoegingen. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke hondenvoeding, natuurlijke kattenvoeding, natuurlijke snacks, benodigdheden en verzorgingsproducten. Ook al zegt onze naam dat in 1e instantie niet. Het idee om een webwinkel te beginnen met natuurlijke snacks voor honden is een beetje uit de hand gelopen. Onze fysieke winkel in Haarlem, waar we ook vers vlees uit de vriezer verkopen, is 5 dagen in de week open en het gehele assortiment, behalve deze diepvriesproducten en de producten van Dog - en Cat Lovers Gold, verzenden wij per pakketpost door Nederland en België.

 

Met meer dan 300 soorten puur natuur gedroogde snacks in verschillende diersoorten, die je ook prima als vervanging van een hondenkoekje kan geven, is er vol op keuze voor iedere hond. Ook honden met allergieën voor bepaalde diersoorten en granen vinden hier een geschikte snack.

 

Waar letten wij op bij de keuze van hondenkoekjes voor in ons assortiment?

 

Wij letten er goed op dat de hondenkoekjes in ons assortiment bestaan uit natuurlijke grondstoffen. Zonder onnodige toevoegingen die het lichaam belasten. Ook bevatten sommige koekjes gezondheidssupplementen waardoor ze naast lekker, ook nog eens een gezonde keuze zijn. Kortom gezond snoepen voor je hond. Natuurlijk niet alleen op hondenkoekjesdag, de meeste honden hebben iedere dag wel een verwenmomentje!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.