Gedroogde hondensnacks zijn gezond

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • Geplaatst in hondensnacks
  • 0
Gedroogde hondensnacks zijn gezond

Gedroogde hondensnacks zijn gezond, bij Hondjekoek hebben wij een hele grote keuze aan natuurlijke kauwbotten en trainers.

Gedroogde hondensnacks zijn gezond

Gedroogde hondensnacks zijn gezond Tegenwoordig wordt er veel bewuster gekeken naar voeding voor honden. Menigeen BARF’t, voert NRV of KVV of zoekt naar een betere kwaliteit brok met meer vlees, maar zonder graan en chemische conserveringsmiddelen. Daar past niets beter bij dan natuurlijk gedroogde snacks.

 

Puur natuur zonder toevoegingen

Er is een enorme keuze in natuurlijk gedroogde snacks. Dit zijn snacks waarbij het vocht is onttrokken waardoor het hard wordt en houdbaar. Puur natuur zonder toevoegingen. Is er helemaal niets aan toegevoegd? Nee, de snacks zijn 100% vlees, tenzij anders vermeld. Waarschuwing: Pas wel op met snacks uit Azië, deze zijn besproeit met pesticiden tegen ongedierte. Je ziet het niet, maar het zit er wel op.

 

Voordelen van gedroogde snacks

Gedroogde snacks zijn gezond, bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen zoals geur-, kleur- of smaakstoffen, komen tegemoet aan de natuurlijke kauwbehoefte van honden, en zijn lang houdbaar zonder conserveringsmiddelen.

 

De keuze in diversiteit is groot

Welke soorten vlees worden gedroogd? De meest bekende gedroogde snacks zijn de bullenpezen, deze zijn vrijwel in iedere dierenwinkel te vinden, maar de keuze is veel groter. De meeste snacks die verkrijgbaar zijn, zijn van het rund: gedroogde huid, oren, spiervlees, organen, nekken en staarten. Gedroogde huid, oren en staarten zijn hard, waardoor er langer kauwplezier is en spiervlees en organen zijn brosser waardoor deze weer ideaal zijn te gebruiken als beloning of tussendoortje. Maar het blijft niet alleen bij gedroogde snacks van het rund. Wat dacht je van eend, gans, geit, haas, hert, kalkoen, kameel, kangoeroe, kip, konijn, lam, paard, schaap, struisvogel of vis?

 

Geschikt voor eliminatiedieet

Snacks van de apartere diersoorten zoals eend, geit, haas, hert, kameel, kangoeroe, konijn, paard en schaap zijn ook heel erg goed te gebruiken bij eliminatie diëten. Vooral eend en paard worden hier veel voor ingezet. Zo kun je je hond dan toch iets lekkers geven tussendoor!

 

Top 5 populairste gedroogde snacks

  1. Runderkophuid
  2. Pens
  3. Runderlong
  4. Vleesblokjes
  5. Lamsticks

 

Wist je dat?

Een bullenpees een stierenpiemel is? Paard een magere diersoort is en de snacks ook minder calorieën bevatten? Geit daarentegen heel vet is? Snacks met haren (bijv. kophuid en konijnenoren) de ultieme tandenborstels zijn? (alleen geschikt voor rauw gevoerde honden) Honden die getraind worden met gedroogde snacks als beloning veel beter hun best doen?

 

Shop nu

Hondjekoek.nl heeft een heel groot en divers assortiment aan natuurlijk gedroogde snacks, wil je iets lekkers bestellen voor je hond, bestel dan hier !

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.