De 5 beste natuurlijke beloningssnacks voor je hond

De 5 beste natuurlijke beloningssnacks voor je hond

Wij kiezen voor natuurlijke beloningssnacks voor je hond, de trainers die wij bewust uitkiezen zijn veelal van 100% vlees of vis.

Natuurlijke beloningssnacks voor je hond

 

Trainers voor je hond zonder chemicaliën en kleurstoffen, de beste keuze die je kunt maken. Heb je net een pup aangeschaft, train je met je hond op de hondenschool of wil je je hond tussendoor verantwoord kunnen belonen, kies dan altijd voor natuurlijke beloningssnacks.

 

Wat is het verschil tussen gewone beloningssnacks en natuurlijke beloningssnacks?

 

Natuurlijke beloningssnacks voor je hond zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, veelal van 100% vlees of vis en soms met een toevoeging als appelextract of aardappel om de snacks te binden. In gewone beloningssnacks die je bijvoorbeeld in de supermarkt vindt, zitten veelal chemicaliën en kleurstoffen. Dit is slecht voor de gezondheid van je hond. Natuurlijke trainingssnoepjes zijn daarnaast smakelijker voor je hond, waardoor je hond nog beter naar je zal luisteren.

 

 

Top 5 natuurlijke beloningssnacks:

  1. Met stip op 1 staan de Lakse Kronch viskoekjes van 100% zalm. Deze graanvrije hondensnacks zijn gemaakt van 100% verse zalm en bevatten de essentiële onverzadigde vetzuren Omega-3 en Omega-6. Er zijn daarnaast geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Vind je ze toch wat te vet? Kies dan voor de speciale Pocket versie. Hier is wat aardappel aan toegevoegd, zodat de trainers wat minder vet zijn. Je kunt deze koekjes makkelijke breken, om ze goed klein te maken voor op de hondenschool, gebruik je ze als lekkertje voor tussendoor? Laat ze dan heel.
  2. De trainerbits van O'Canis importeren wij speciaal uit Duitsland. Deze beloningssnacks zijn heel fijn qua formaat en van 100% vlees of vis. Zo zijn ze verkrijgbaar in paard, hert, zalm, geit, kangoeroe of rund. Ideaal voor wanneer je een hond hebt met allergieën voor bepaalde dierlijke eiwitten. Reken maar dat je hier een natuurlijke beloning tussenzit die jouw hond mag hebben en heerlijk zal vinden.
  3. Hetzelfde geldt voor de trainershapjes van Akyra, ook verkrijgbaar in veel verschillende diersoorten. Het enige verschil is dat er in alle beloningen 1,5% appelvezel is toegevoegd om het vlees of vis te binden, zodat de snacks niet snel zullen kruimelen. Deze natuurlijke beloningssnacks worden eerst luchtgedroogd en daarna lichtjes gerookt op beukenhout, wat deze snoepjes erg uniek en extra aantrekkelijk maakt. Ze kleven niet aan de handen, dus gemakkelijk op te bergen of te gebruiken tijdens de training.
  4. Wij zijn lovend over het merk Celtic Connection en de mini beloningen van dit merk zijn dan ook een mooie toevoeging op ons assortiment. Verkrijgbaar in eend en appel, verse vis of verse kip. Deze natuurlijke beloningssnacks zijn geliefd bij vele honden en mooi klein qua formaat.
  5. Zoek je een klein hondenkoekje zonder vlees of vis? Ook daar hebben wij geschikte alternatieven voor. Zo zijn de beloningen van Bugs For Pets op basis van insect en bovendien zijn deze snacks heel erg mager. De gezonde beloningen van Soopa zijn op basis van groente en fruit. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.