Klantenervaring van dierenkliniek IVD

Klantenervaring van dierenkliniek IVD

In deze rubriek vertellen klanten hoe ze de service en de natuurlijke producten voor hun hond of kat van Hondjekoek ervaren

Drs. Iris van Deur en haar assistente Daniëlle de Lange kennen wij al jaren door onze gezamenlijke passie: de Berner Sennen hond. Dankzij Daniëlle hebben wij zelfs jarenlang mogen genieten van onze vorig jaar overleden Tara-Lynn en Iris heeft een eigen praktijk waar ze honden en katten behandeld met orthomanuele diergeneeskunde en revalidatie therapie

 

  • Het antwoord op de vraag wat voor hond heb je komt dus niet als een verrassing: 

 

Iris en Daan hebben allebei Berner Sennen honden. Sjanske van 8, Summer van 3,5, Emma van 2.5 en Noortje van 1. Ze zijn alle vier regelmatig assistent in de Dierenkliniek. Ze liggen achter de balie en helpen vooral met het opeten van al het lekkers van Hondjekoek.

 

  • Wat is jullie favoriete product?

 

Onze patiënten zijn dól op de Noga`s. We hebben de kip en rund varianten en ze willen er keihard voor werken. Vooral in de revalidatie is het belangrijk dat een hond iets krijgt wat hij lekker vindt zodat hij nog beter zijn best doet! De Noga`s zijn te breken in kleine stukjes, waardoor de hond niet teveel krijgt maar toch steeds beloond wordt.

 

Daarnaast hebben we door Hondjekoek de mogelijkheid om honden met een intolerantie ook iets te snoepen te geven. Het is fijn om dat op voorraad te hebben, eigenaren waarderen dat ook erg. De noga's zijn dan ook ons meest favoriete product uit het assortiment. Vrijwel alle honden vinden ze lekker.

 

 

  • Kom je in onze fysieke winkel in Haarlem of shop je liever online?

 

Altijd online!

 

Wil je meer weten over de behandel methode van drs. Iris van Deur, kijk dan op de site van Dierenkliniek IVD.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.