Informatie over hondensnacks

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • Geplaatst in hondensnacks
  • 0
Informatie over hondensnacks

Hondensnacks zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt natuurlijke hondensnacks, gedroogde hondensnacks, hypo-allergene snacks, hondenkoekjes, kauwbotten, churpi's, beloningssnacks.. Wij vertellen graag over de verschillende soorten en waarom wij bewust voor deze snacks hebben gekozen.

Hondensnacks zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt natuurlijke hondensnacks, gedroogde hondensnacks, hypo-allergene snacks, hondenkoekjes, kauwbotten, churpi's, beloningssnacks.. Wij vertellen graag over de verschillende soorten en waarom wij bewust voor deze snacks hebben gekozen.

 

Bij Hondjekoek.nl ben je voor snacks op het juiste adres! Bekijk hier direct het hele assortiment.

 

  • Grootste assortiment natuurlijke hondensnacks
  • De beste beloningssnacks
  • Veel keuze voor honden met allergieën 

 

 

In ons assortiment vind je hoofdzakelijk natuurlijke hondensnacks die puur natuur gedroogd zijn, er zijn dus geen toevoegingen aan toegevoegd. Puur gedroogd vlees, ideaal voor honden met allergieën voor bepaalde eiwitten. Van harde kauwsnack tot beloning, er is heel veel keuze. Via de zoekfilters kun je makkelijk op vis- of diersoort, merk en soort snack zoeken. Wist je dat we snacks hebben van verschillende vissoorten als zalm en haring, van verschillende soorten gevogelte als kip, eend en fazant en vleessoorten als paard, rund, kameel, hert en konijn. Bekijk hier het hele assortiment en zoek makkelijk van harde natuurlijke kauwsnack tot beloningssnack. Een voorbeeld van een harde kauwsnack is kameelkophuid en deze vleesstrips van verschillende diersoorten kun je goed als beloning gebruiken, deze strips zijn ook makkelijk kleiner te breken.

 

Als wij hondenkoekjes uitkiezen voor ons assortiment dan letten wij erop dat er veel vlees in zit. En voor de visliefhebbers zijn er smakelijke vismuntjes beschikbaar. Maar heb je een voorkeur voor vegan producten? De koekjes van Tribal zijn er ook zonder dierlijke producten.

 

Dan zijn we er nog niet, want er is ook nog een ruime keuze in trainers, oftewel beloningssnacks of trainingssnoepjes. Onze meest populaire beloning zijn de viskoekjes van Lakse Kronch, verkrijgbaar in 100% zalm of in een pocketversie met een beetje aardappel, zodat het koekje iets minder vet is. Makkelijk te breken, ideaal als beloning, honden zijn er dol op. Niet zo dol op vis? Kies dan voor een beloning van vlees, we hebben diverse kleine filetstukjes tot stukjes long voorradig. Deze trainerbits in verschillende diersoorten zijn ook zeer gewild. Heb je niet specifiek iets kleins nodig, maar wel iets zachtere snacks, neem dan een kijkje bij alle zachte snacks.

 

Tot slot hebben wij een aparte categorie aangemaakt voor het echte kauwwerk. Hier vind je o.a. churpi's (een bot gemaakt van lactose arme koemelk), de rawhide botten van Farm Food (zonder chemische bleekmiddelen en voor als je liever een bot hebt waar minder geur aanzit), koffieboomwortels (een veilig alternatief voor honden die graag op takken kauwen) en vegetarische sticks van Soopa. Kun je niet goed kiezen tussen al deze snacks? Kies dan voor ons zelf samengestelde snackpakket.

 

Wij versturen je bestelling vanaf €69,- zonder extra kosten op per PostNL door heel Nederland en vanaf €99,- door heel België. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden (op maandag zijn wij gesloten). Wist je dat wij ook een gratis te downloaden bestel-app hebben? Niet tevreden over je bestelling? Hier vind je ons retourbeleid. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7 op de onafhankelijke beoordelingssite van Kiyoh. Wil je de snacks liever eerst bekijken? Dit kan in onze fysieke winkel in IJmuiden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.