Carnivoer Fyto-supplementen

Carnivoer Fyto-supplementen

Waarom mogen Carnivoer fyto-supplementen niet ontbreken in het medicijnkastje van je hond en/of kat?

Carnivoer, ontwikkeld door dierenartsen met veel expertise

Carnivoer is al jaren bekend door de gezonde rauwe voeding, ontwikkeld door dierenartsen met veel expertise op dit gebied en een groot assortiment gedroogde snacks.

 

Carnivoer2GO, een volledig gestoomde voeding

Vorig jaar werd hier Carnivoer2Go aan toegevoegd. Een volledig gestoomde voeding. Ideaal voor op vakantie, wanneer je vergeten bent vers vlees te ontdooien of in combinatie met brokken. Ook gevoelige honden reageren enorm goed op deze houdbare worsten, daar het lichter verteerbaar is dan rauw vlees.

 

Nieuw: verschillende fyto-supplementen

Nieuw zijn de fyto-supplementen en ook hier zijn wij laaiend enthousiast over.

 

Iedere hond zou het basis supplement als aanvulling moeten krijgen

Fyto-supplement basis geënt op natuurlijke kruiden en bessen. Oorspronkelijk kreeg de wilde hond de belangrijkste voedingsstoffen via zijn prooi binnen. Vitaminen, mineralen, enzymen, probiotica en spoorelementen zaten namelijk in de verteerde kruiden, grassen en planten, die op hun beurt weer in de maag en darmen van de prooi zaten. Dit supplement is een aanvulling op de normale voeding en stuwt de gezondheid van je hond naar een hoger peil. Eigenlijk zou iedere hond deze aanvulling moeten krijgen

 

Dit product kan lichte maag-darm klachten verminderen, dan wel wegnemen

Fyto-supplement maag-darm Honden en katten kunnen in geringe mate last van hun maag en darmen hebben. Bij lichte klachten kun je het Fyto-Supplement Maag-Darm van Carnivoer inzetten. Dit product kan de lichte maag-darm klachten verminderen dan wel wegnemen. 

 

Ook geschikt voor katten

Behalve het basis supplement zijn alle overige supplementen ook geschikt voor katten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.