• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Win Win Win!

Bij Hondjekoek kun je prijzen winnen! Hoe?

 

  • Laat een review achter bij de producten die je hebt aangeschaft en laat ons weten wat jouw hond of kat ervan vindt. Je maakt hierbij kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Iedere maand selecteren wij 1 winnaar.

 

  • Als je een online bestelling hebt geplaatst, ontvang je een automatische e-mail van Kiyoh (een onafhankelijk klantenbeoordelingsprogramma) met het verzoek ons te laten weten hoe tevreden je was met je bestelling m.b.t. kwaliteit, communicatie, snelheid/levertijd, betrouwbaarheid en kennis & vakmanschap. Het is voor ons enorm waardevol om hier feedback op te krijgen, het houdt ons scherp om te weten waar er evt. knelpunten zijn en blij als klanten tevreden zijn. Heb je momenteel geen online bestelling of kom je in de winkel en wil je een review achterlaten? Je kunt dit doen via deze link. Je maakt hierbij kans om een snackpakket winnen t.w.v. €25,-. Iedere maand selecteren wij 1 winnaar.

 

  • Wij waarderen het enorm als je foto's en/of filmpjes maakt van jouw hond of kat met producten die je bij ons hebt aangeschaft. Post dit filmpje of deze foto op één van onze social media kanalen met de #hondjekoek tag of tag ons met @Hondjekoek zodat wij het terug kunnen vinden. Wij zijn aktief op Facebook en op Instagram. Je maakt hierbij kans om een cadeaubon te winnen t.w.v. €25,-. Iedere maand selecteren wij 1 winnaar.