• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sparen voor korting

Online sparen per 16-8 

Wij hebben het nieuws ontvangen dat ons online spaarprogramma per 16-8 niet meer werkzaam is i.c.m. ons webwinkelsysteem. Een enorme domper, daar wij hier nog geen jaar gebruik van maken en er is nog geen andere oplossing. Maar problemen zijn er om opgelost te worden:

Je hebt tot 16-8 de tijd om je punten in te wisselen voor een kortingscode. Ga naar de homepage van onze website, zorg dat je ingelogd bent en ga dan via de pop-up op onze homepage naar het spaarmenu. Klik op krijg beloningen en zie welke voucher je kunt claimen. Normaal gesproken kun je max. 200 punten inleveren, maar om te zorgen dat iedereen alle punten op kan maken hebben wij dit tijdelijk verhoogt naar tot max. 1000 punten. Je ontvangt direct een kortingscode en deze is 1 jaar geldig. NB: je kunt deze code ook gebruiken bij bestellen via de app, echter moet je de code wel verkrijgen via de website. Mocht je de code niet terug kunnen vinden, omdat de pop-up na 16-8 niet meer verschijnt, stuur dan een mail. Wij kunnen dit voor je opzoeken!

Om de periode dat er geen spaarprogramma beschikbaar is te overbruggen krijgen terugkerende klanten vanaf 16-8 direct 2,5% korting over de bestelling. (Let op: korting op korting werkt niet, wanneer je een andere kortingscode gebruikt, vervalt de automatische korting. Gebruik de voor jou voordeligste korting!). Zodra het nieuwe spaarprogramma werkzaam is gaan we daar op over en gelden de voorwaarden die daaraan gekoppeld zijn.

TIP: Wanneer je besteld via onze gratis te downloaden APP (alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten) kun je bij besteding vanaf €50,- een cadeautje uitzoeken. Vragen, punten over of niet genoeg punten voor een voucher? Mail ons op info@hondjekoek.nl of neem contact op ons via ons contactformulier! Ben je een klant uit Belgie en kun je geen gebruik maken van de app? Mail ons dan voor een ander aanbod.

Bij Hondjekoek.nl kun je sparen voor korting! 

In de winkel sparen wij met Piggy. Piggy maakt sparen eenvoudig, je hebt namelijk nog maar één kaart nodig om bij meerdere aangesloten winkels te sparen. Niet zo dol op pasjes? Download dan de gratis Piggy app. Je hebt dan geen pasje meer nodig, maar je kunt de QR-code vanaf je telefoon scannen. Ben je je pasje of telefoon vergeten? Geen nood, d.m.v. het invullen van het email-adres kun je wel gewoon verder sparen. Voor het verzilveren van de punten heb je echter wel altijd je pasje of de app op je telefoon nodig. 

Bij iedere bestede euro in de winkel verdien je 1 punt. Deze voegen wij toe aan je account bij het afrekenen. Ook checken wij dan of er al punten geïncasseerd kunnen worden. Zelf kun je in je account precies nagaan hoeveel punten je al hebt gespaard.

Waar spaar je voor? Kadootjes en korting! Kadootjes kunnen nog weleens wisselen qua aanbod, maar een vast gegeven is dat je 200 punten kunt inruilen voor €5,- korting en 300 punten voor €7,50 korting. Ook het actuele aanbod van de beloningen kun je inzien in je account van Piggy. Hier vind je ook winkels in de buurt die met dit handige systeem sparen.

Ook online sparen wij digitaal, bij iedere bestede euro ontvang je 1 spaarpunt en vanaf 200 punten kun je een voucher aanvragen, waarvan je de code bij de volgende bestelling kunt gebruiken voor korting. Let op: dit kan alleen wanneer je bij ons besteld met een account. 

Let op:

-Je ontvangt geen spaarpunten i.c.m. grootverbruikprijzen en andere afgesproken kortingen, je kunt maximaal 1 voucher inleveren per keer.

-Wanneer je een account bij ons hebt, spaar je automatisch mee met ons nieuwe spaarsysteem. Indien dit niet gewenst is, stuur ons dan een mailtje, dan kunnen wij het voor je verwijderen.

-Wanneer je besteld via de app, zie je geen pop-up verschijnen van het spaarpunten systeem, wel spaar je gewoon door. Je kunt dan via de website het puntensaldo bekijken en evt. inwisselen voor een voucher, waarvan je de code wel gewoon in de app kunt gebruiken.

-Wanneer je online besteld en in de winkel komt afhalen, dan spaar je via het online spaarsysteem en niet via Piggy.