• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sparen voor korting

Bij Hondjekoek.nl kun je sparen voor korting! 

In de winkel sparen wij met Piggy. Piggy maakt sparen eenvoudig, je hebt namelijk nog maar één kaart nodig om bij meerdere aangesloten winkels te sparen. Niet zo dol op pasjes? Download dan de gratis Piggy app. Je hebt dan geen pasje meer nodig, maar je kunt de QR-code vanaf je telefoon scannen. Ben je je pasje of telefoon vergeten? Geen nood, d.m.v. het invullen van het email-adres kun je wel gewoon verder sparen. Voor het verzilveren van de punten heb je echter wel altijd je pasje of de app op je telefoon nodig. 

Bij iedere bestede euro in de winkel verdien je 1 punt. Deze voegen wij toe aan je account bij het afrekenen. Ook checken wij dan of er al punten geïncasseerd kunnen worden. Zelf kun je in je account precies nagaan hoeveel punten je al hebt gespaard.

Waar spaar je voor? Kadootjes en korting! Kadootjes kunnen nog weleens wisselen qua aanbod, maar een vast gegeven is dat je 200 punten kunt inruilen voor €5,- korting en 300 punten voor €7,50 korting. Ook het actuele aanbod van de beloningen kun je inzien in je account van Piggy. Hier vind je ook winkels in de buurt die met dit handige systeem sparen.

Ook online sparen wij nu digitaal (update 26-9-2018), bij iedere bestede euro ontvang je 1 spaarpunt en vanaf 200 punten kun je een voucher aanvragen, waarvan je de code bij de volgende bestelling kunt gebruiken voor korting. Let op: dit kan alleen wanneer je bij ons besteld met een account. 

Heb je nog spaarzegels liggen (het maakt niet uit of de kaart vol is), stuur deze dan allemaal tegelijk naar ons op. Zodra de zegels bij ons binnen zijn (a.u.b. altijd een afzender vermelden), kunnen wij de waarde van de zegels in punten toevoegen aan het spaarsysteem. Hiervoor die je wel een keer een bestelling te hebben geplaatst na 26-9-2018. Je verschijnt dan namelijk in de backoffice van het nieuwe systeem en dan is het voor ons mogelijk om de punten toe te voegen. Inleveren van losse zegels of niet volle kaarten kan tot 31-12.

Volle kaarten of resterende zegels kun je:

  • kun je inleveren in de winkel in Haarlem en de gespaarde korting ontvang je direct over de nieuwe aankoop of wij zetten de zegels om in punten in Piggy of het nieuwe online systeem;
  • kun je opsturen naar Hondjekoek.nl, Floresstraat 4, 2022 BE Haarlem, wanneer je per post besteld, voeg je emailadres bij en je ontvangt daarna per email een kortingscode die je kunt gebruiken bij de volgende bestelling (wij vergoeden dan ook de portkosten, je ontvangt een code twv €5,83 bij een volle kaart en anders zetten wij de zegels om in punten in het nieuwe online systeem).

Let op:

-Je ontvangt geen spaarpunten i.c.m. grootverbruikprijzen en andere afgesproken kortingen, je kunt maximaal 1 voucher inleveren per keer.

-Wanneer je een account bij ons hebt, spaar je automatisch mee met ons nieuwe spaarsysteem. Indien dit niet gewenst is, stuur ons dan een mailtje, dan kunnen wij het voor je verwijderen.

-Wanneer je besteld via de app, zie je geen pop-up verschijnen van het spaarpunten systeem, wel spaar je gewoon door. Je kunt dan via de website het puntensaldo bekijken en evt. inwisselen voor een voucher, waarvan je de code wel gewoon in de app kunt gebruiken.

-Wanneer je online besteld en in de winkel komt afhalen, dan spaar je via het online spaarsysteem en niet via Piggy.