• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oersterk

Met code: Oersterk krijg je op alle producten die wij op deze speciale pagina hebben geplaatst 15% korting t/m 15 januari. Bestellen alleen via de webwinkel, je kunt ook kiezen om af te halen. Kijk rechtsonder de pagina voor info!
Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Voedingsinformatie
Bio bokashi voor vleeseters
€16,00
Bio groenten bokashi 0,75 KG
€17,00
Funghi 60 gram
€27,95
Sanofor Veendrenkstof
€9,00
Pure Arctische MSC Visolie 300 ml
€26,95
Adaptogenen 80 gram
€22,95
Vingertandenborstel
€8,50
CBDier Hond & Kat
€47,50
Tandpasta 75 ml
€10,75
Zwergnase Bio Wonderolie Tanden 140 gram
€23,90
Fyto-supplement Maag-Darm 80 gram
€13,35
Chlorella-Spirulina 100 gram
€19,95
Nier ondersteuning 80 gram
€13,35
Fyto-supplement Basis 80 gram
€13,35

Oersterk

Met code: Oersterk krijg je op alle producten die wij op deze speciale pagina hebben geplaatst 15% korting t/m 15 januari. Daarnaast is de code geldig op alle snacks en speelgoed voor honden en katten. Als je gebruik wilt maken van deze actie dien je te bestellen via de webwinkel. Je kunt dan ook kiezen om je bestelling af te halen. Deze code is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingscodes, behalve de producten die afgeprijsd zijn.

Maak je al gebruik van onze gratis te downloaden app?

Gezondheid begint in de bek, het is daarom belangrijk om te zorgen voor een goede mondhygiëne. Ontstoken tandvlees kan leiden tot vervelende ontstekingen. Je kunt hiervoor  wonderolie gebruiken en daarnaast hebben wij een natuurlijke tandpasta en een handige vingertandenborstel in het assortiment. Lees hier meer over het belang van tandenpoetsen.

Over de darmgezondheid kunnen wij een heel boek schrijven. Over de producten die wij voornamelijk adviseren bij darmproblemen schreven wij het afgelopen jaar de volgende blogartikelen. Lees hier waarom Bio Bokashi zo gezond is en hier vind je 15 goede redenen om Veendrenkstof te voeren.

Omega-3 komen wij (huisdieren en baasjes!) allemaal tekort. Lees hier wat het belang van een goede Omega-3 olie is en waar je op moet letten bij de kwaliteit van de olie. Wil je Omega-3 olie voor jezelf bestellen en testen of je vetzuurbalans in orde is? Kijk dan hier, sinds 2 weken is er ook een VEGAN beschikbaar. 

Heeft je huisdier last van chronische klanten, als oorontsteking, huid- of darmproblemen, tandvleesontsteking, dan kan het nieuwe Fyto-supplement Fungi bijdragen aan het afnemen van de klachten. Bij het artikel over Fungi vind je een gratis E-book waar je alle informatie vindt over de verschillende Fyto-supplementen en de werking ervan. Adaptogenen is bijv. een mooie wanneer je huisdier veel last heeft van stress. Ook goed in te zetten bij vuurwerkangst. Natuurlijk kunnen wij je in de winkel verder voorlichten over producten die honden met vuurwerkangst ondersteunen. 

Tot slot meer informatie over de biologische CBD olie van de Groene Os, die je ook bij angst kunt inzetten, maar ook bij pijn, gedragsproblemen, lage weerstand en tumoren o.a.

 

Lees meer