• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Darf kvv

Darf is een biologisch kant en klaar vers voer van de Groene Weg slager uit Amersfoort. Let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze producten kunnen alleen afgehaald worden in onze winkel.
Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Darf Kant- en klaar Aktief ca 4,65 KG
€26,50
Darf Kalkoen ca 4,65 KG
€28,50
Darf Kant- en klaar Natuurvoer ca 4,65 KG
€28,50

Darf kvv

De producten van Darf zijn samengesteld met eerlijke grondstoffen op basis van natuurlijke landbouw. Verse vlees van Darf is er voor honden en katten in verschillende varianten. Naast het verse vlees zijn er ook geperste brokken verkrijgbaar in verschillende soorten.

Darf KVV (vers vlees)

Darf KVV is biologisch kant en klaar vers voer. Samengesteld vanuit het BARF-principe. De verschillende mixen bestaan uit 4 diersoorten per mix, behalve de enkelvoudige versies. De mixen bieden alle bouwstoffen die honden en katten nodig hebben voor een gezond leven vol energie. De mixen bevatten geen premix en zijn graan- en glutenvrij. Er zijn ook versies verkrijgbaar voor katten.

Het verse vlees is volledig vrij van granen en chemische conserveringsmiddelen. De milieuvriendelijke verpakkingen bevatten per doos 19 rolletjes van ca 245 gram.

Vol Voeding (geperste brokken)

Vol voeding is de droogvoeding van Darf. Ook hiervoor worden verse grondstoffen gebruikt. Ook zit er kokosolie en krill in, hierdoor hebben de bites een lekker geur. Deze geperste brokken hebben een mooi vleesgehalte en zijn na productie 1 jaar houdbaar. Per kilo brokken is er 3200 gram vers vlees verwerkt. Dit vlees wordt gedroogd en daarna direct geperst. Deze houdbare voeding van Darf kan een mooi alternatief zijn als je even niet in de gelegenheid bent om rauw te voeren of in combinatie met de rauwe voeding.

Darf voor je hond of kat

De producten van Darf bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Vanaf 5 dozen Darf kun je gebruik maken van staffelkorting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Heb je Darf Vol Voeding nodig? Bestel dit gemakkelijk online bij Hondjekoek. Wij verzenden door heel Nederland en België.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer