• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Daily Meat

Daily Meat worsten zijn niet compleet en dien je af te wisselen met elkaar of andere merken. Let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze producten kunnen alleen afgehaald worden in onze winkel.
Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Eend-mix 1 KG
€4,95
Gans-mix 1 KG
€4,95
Kalkoen-mix 1 KG
€4,95
Kip-mix 1 KG
€4,95
Zalm-mix 1 KG
€4,95

Daily Meat

De Daily Meat worden in ons assortiment zijn niet compleet en dien je af te wisselen met elkaar of met andere merken om zo een complete maaltijd voor je hond te creëren. 

Daily Meat voor je hond

De producten van Daily Meat bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Vanaf 30 KG kun je gebruik maken van staffelkorting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer