• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bandit

Biologische diervoeding van Bandit. Deze voeding bevat vlees van dieren die diervriendelijker zijn gefokt. Let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze producten kunnen alleen afgehaald worden in onze winkel
Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Bio Vleesmix Rund
€4,65
Bio Vleesmix Kip
€4,65
Bio Hanenvleesmix 480 gram
€5,90
Bio Vleesmix Lam
€7,20
Bio Vleesmix Geit
€7,20

Bandit

Biologische diervoeding van Bandit. Deze voeding bevat vlees van dieren die diervriendelijker zijn gefokt. Let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze producten kunnen alleen afgehaald worden in onze winkel.

Bandit diervoeding produceert unieke producten. Rauwe voeding die is afgestemd op de behoeften van een carnivoor. De verse rauwe vleesvoeding bevat gemalen botten, spiervlees, orgaanvlees en groenten. Hiermee wordt zoveel mogelijk een prooidier nagebootst. En dat geheel van dieren de diervriendelijker zijn gefokt. Biologische voeding bevat namelijk vlees van dieren die zo natuurlijk mogelijk zijn opgegroeid, d.w.z. dat ze zo natuurlijk mogelijk gevoed zijn, meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica of andere chemische toevoegingen.

De voeding is dan ook SKAL gecertificeerd. De wildmix en de vismix mogen dit eko-keurmerk alleen niet dragen, daar wild en vis nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar is. Aan de voeding van Bandit worden ook geen synthetische voedingsstoffen toegevoegd. Hiermee is Bandit diervoeding een uniek product, ook wel het neusje van de zalm genoemd.

Bandit voor je hond of kat

De producten van Bandit bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Op omdozen ontvang je 5% korting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Heb je snacks van Bandit nodig of blikvoeding voor de hond of kat? Bestel dit gemakkelijk online bij Hondjekoek. Wij verzenden door heel Nederland en België.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50,- al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer