• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oven-Baked Tradition

Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Soort snack
Voedingsinformatie
*Grain Free Dog Food Chicken
€26,95 €20,20
*Grain Free Cat Food Chicken
€27,95 €20,95
*Grain Free Dog Food Fish
€26,95 €20,20
*Grain Free Cat Food Fish
€27,95 €20,95
*Dog Treat Dental 284 gram
€4,50 €3,80
*Dog Treat Chicken & Pumpkin 230 gram
€3,95 €3,35
*Dog Treat Bacon 230 gram
€3,95 €3,35
*Dog Treat Liver 230 gram
€3,95 €3,30

Oven-Baked Tradition

Oven-Baked TraditionTM

Oven-Baked TraditionTM honden- en kattenvoer wordt langzaam gekookt in de oven bij lage temperaturen. Er zijn veel voordelen aan een ovengebakken voer voor huisdieren. Je kunt onder andere veel meer vers vlees in het recept stoppen en alle aroma's en smaken naar voren halen, ingrediënten gebruiken die gemakkelijker verteerbaar zijn en de integriteit van de eiwitbronnen en essentiële vitamines behouden. Door in de oven te bakken, worden brokjes tot 20% dichter geproduceerd, zodat je je honden of katten niet zo vaak hoeft te voeren om ze een vol gevoel te geven.

Ovengebakken in kleine porties

Oven-Baked TraditionTM honden- en kattenvoer, wordt gemaakt in Canada door een familiebedrijf. Ze bieden een onweerstaanbare smaak en uitzonderlijke voedingswaarde! Alle recepten voor honden- en kattenvoer worden in kleine porties in de oven gebakken voor maximale kwaliteit en versheid, net als thuis.

Oven-Baked TraditionTM bevat essentiële voedingsstoffen

Het honden- en kattenvoer bevat ook echt vlees van geselecteerde boerderijen als eerste ingrediënt. Of je nu kiest voor ontbeende kip of lam, eend of vis, de versheid en kwaliteit van het vlees is altijd gegarandeerd. De gezonde, kwaliteitsformules bevatten ook hartige groenten en fruit, zoals zoete aardappelen, appels, bosbessen, bananen, spinazie, broccoli, pompoen en cranberry (om er maar een paar te noemen), die honden en katten voorzien van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een lang en gezond leven. Om aan de andere essentiële voedingsbehoeften te voldoen, worden er ook vitamines en mineralen toegevoegd, evenals lokaal geteelde volle granen (gerst, haver, rogge, lijnzaad).

Vrij van chemische toevoegingen

Alle formules voor honden- en kattenvoer zijn vrij van hormonen, antibiotica, kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Ook bevat Oven-Baked TraditionTM honden- en kattenvoer geen:

  • Graan en gluten
  • Tarwe
  • Mais
  • Soja
  • Rundvlees
  • Kunstmatige smaakversterkers of kleurmiddelen
  • BHA / BHT of Ethoxyquin (EQ)

Oven-Baked TraditionTM zet zich in om formules voor diervoeding aan te bieden die elke dag voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wat Oven-Baked TraditionTM anders maakt, is het ovengebakken kookproces, de unieke recepten van gezond honden- en kattenvoer en de natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit.

Honden en katten verdienen het beste

Oven-Baked TraditionTM is van mening dat honden en katten het beste verdienen, daarom stellen ze hen en hun welzijn boven alles. Ze doen er alles aan om huisdieren alles te geven wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden.

Bestel Oven-Baked TraditionTM bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de Oven-Baked TraditionTM. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer