• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dog Lovers Gold

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
The Original
€26,70
Passion Salmon & Sweet Potato
€34,50
Blik Dog Kip/Lam/Zalm 800 gram
€3,75
Cold Pressed
€27,75
Passion Cold Pressed
€32,25
Happy Treats 500 gram
€5,95

Dog Lovers Gold

Let op: wegens regiobescherming verzenden wij geen producten van het merk Dog Lovers Gold.

De hondenbrokken van Dog Lovers Gold bevatten veel dierlijke eiwitten. In de verschillende formules worden o.a. verse zalm, gedroogde kip, lam en gedroogde eieren toegevoegd. Daarnaast wordt er ook groenten en fruit toegevoegd. En voor de spijsvertering mag een goede probiotica niet ontbreken. Alle hondenbrokken en het natvoer van Dog Lovers Gold zijn vrij van tarwe, mais en soja, er worden nooit suikers en geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd

Dog Lovers Gold is verkrijgbaar in verschillende varianten

The Original is de meest bekende brok, op basis van kip, zalm, lam en gedroogde eieren. Deze krokante hondenbrokken zijn geschikt voor honden van alle leeftijden. Ook is er een geheel graanvrije variant, de Passion Salmon & Sweet Potato. De graanvrije variant is ook geschikt voor honden van alle leeftijden. 

Naast de krokante brokken, heeft Dog Lovers Gold ook een lijn koudgeperste brokken. Deze brokken worden op een relatief lage temperatuur geproduceerd. Door deze langere temperatuur is er minder oxidatie en zijn er dus ook minder schadelijke stoffen. Er is een versie voor alle leeftijden en een graanvrije versie.

Natvoeding van Dog Lovers Gold

De blikvoeding van Dog Lovers Gold is een volledige voeding voor volwassen honden. Met kip, lam en zalm. En uitgebalanceerde essentiële vitaminen en mineralen. Ideaal ter afwisseling of om je hond eens extra te verwennen. Ook wordt deze blikvoeding gevoerd ter afwisseling van vers vlees.

Dog Lovers Gold koop je bij Hondjekoek

De producten van Dog Lovers Gold mogen helaas niet per post worden verzonden wegens regiobescherming. Je kunt het alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer