• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cat Lovers Gold

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Voedingsinformatie
The Original Cat
€14,50
Blik Cat Kip/Zalm/Lam 400 gram
€2,55
Passion Salmon Cat
€17,25

Cat Lovers Gold

Let op: wegens regiobescherming verzenden wij geen producten van het merk Cat Lovers Gold.

De kattenbrokken van Cat Lovers Gold bevatten veel dierlijke eiwitten. In de verschillende formules worden o.a. verse zalm, gedroogde kip en gedroogde eieren toegevoegd. Daarnaast wordt er ook groenten en fruit toegevoegd. En voor de spijsvertering mag een goede probiotica niet ontbreken. Alle kattenbrokken en het natvoer van Cat Lovers Gold zijn vrij van tarwe, mais en soja, er worden nooit suikers en geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd

Cat Lovers Gold is verkrijgbaar in verschillende varianten

The Original is de meest bekende brok, op basis van zalm, kip en gedroogde eieren. Deze kattenbrokken zijn geschikt voor katten van alle leeftijden. Ook is er een geheel graanvrije variant, de Passion Salmon. De graanvrije variant is ook geschikt voor katten van alle leeftijden. Liever een gecertificeerd biologisch product? Dan kun je kiezen voor de Organic kattenbrokken, let wel: deze brokken zijn alleen geschikt voor volwassen katten.

Natvoeding van Cat Lovers Gold

De blikvoeding van Cat Lovers Gold is een volledige voeding voor volwassen katten. Met kip, lam en zalm. En uitgebalanceerde essentiële vitaminen en mineralen. Wij raden altijd aan om katten die brokken krijgen er natvoer bij te geven. De meeste katten zijn namelijk slechte drinkers. Wanneer je naast de brokken ook natvoer aanbiedt, krijgen ze in ieder geval op die manier ook vocht binnen.

Cat Lovers Gold koop je bij Hondjekoek

De producten van Cat Lovers Gold mogen helaas niet per post worden verzonden wegens regiobescherming. Je kunt het alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer