• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buddy's diervoeding

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Lam Compleet
€1,50
Eend Compleet
€1,45
Runderhart dobbel 500 gram
€4,45
Hert Compleet
€1,85
Paard Compleet
€1,90
Konijn Compleet
€1,60
Kalkoen Compleet
€1,45
Rund Compleet
€1,20
Eend&Zalm Compleet
€1,40
Gevogelte Mix (Wild) Compleet
€1,45
Huismerk Rauwe Pens 500 gram
€2,10
Rund&Geit
€1,45
Kip Compleet
€1,05
Kip&Rund
€1,20
Lamshart dobbel fijn 500 gram
€4,15
High Energie 1 KG
€4,60
Vismix Compleet
€1,30
Kip&Zalm Compleet
€1,10
Rund&Kip 1 KG
€4,35

Buddy's diervoeding

Buddy's diervoeding heeft een uitgebreid assortiment aan verse vleesvoeding, geschikt voor honden en katten. In het assortiment ook een aantal soorten die geschikt zijn voor eliminatiedieet. Alle soorten van Buddy's diervoeding bevatten een premix. Een premix is een mix van vitaminen en mineralen. Hierdoor mag je het complete diervoeding noemen. Desondanks adviseren wij altijd om soorten en merken met elkaar af te wisselen. Behalve als je een hond of kat hebt met allergieën voor bepaalde diersoorten of andere grondstoffen. 

Buddy's diervoeding voor je hond of kat

De producten van Buddy's diervoeding bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Vanaf 30 KG kun je gebruik maken van staffelkorting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer