Wijzigingen rondom de feestdagen

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • Geplaatst in hondentips
  • 0
Wijzigingen rondom de feestdagen

Lees hier wat er wijzigt rondom de feestdagen in 2022

Het gaat sneller dan je denkt. De winkel is al in kerstsfeer en wij zijn nog maar 7 weken open dit jaar. De laatste week van 2022 nemen wij vakantie en zijn zowel de fysieke winkel als de webwinkel gesloten. Althans de webwinkel is wel open, je kunt gewoon bestellen maar de bestellingen worden dan vanaf maandag 2 januari weer verwerkt. Het laatste moment om te bestellen voor onze sluiting is op vrijdag 23 december. Doe dit uiterlijk voor 15 uur, dan weet je zeker dat je pakket nog meegaat met de laatste lichting van de post in 2022.

 

Wij zijn gesloten van zondag 25 december t/m maandag 2 januari 2023. Bestellingen die vrijdag 23 december tot uiterlijk 15 uur binnenkomen worden nog verzonden, bestellingen die na vrijdag 23 december 15 uur binnenkomen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt op maandag 2 januari. De winkel in IJmuiden is zaterdag 24 december geopend tot 15 uur, hierna gaan wij Kerstavond vieren. Op dinsdag 3 januari is de winkel in IJmuiden weer open.

 

Let op: Tijdens de drukte rondom de feestdagen kan er vertraging ontstaan met de verzending van de pakketten. Wij leveren alle doordeweekse dagen om 15 uur de pakketten in bij PostNL, daarna zijn wij afhankelijk van de snelheid van hun bezorgservice. Normaal gesproken gaat dat in de meeste gevallen heel snel, maar naast de Kerstdagen en is er op 25 november Black Friday en daarna drukte rondom Sinterklaas. Er is een kans dat de bezorgers van PostNL niet alles volgens schema krijgen weggewerkt. Wij adviseren daarom om ruim op tijd te bestellen, om niet zonder voer en andere benodigdheden komen te zitten. Het gebeurd een enkele keer dat we bij vertraging boze berichten krijgen dat er geen voer meer is voor de hond, maar dit is nog altijd eigen verantwoording. Als je niet wacht tot het laatste moment met bestellen, dan moet het goed gaan.

 

Zelf doen wij niet mee aan Black Friday, er komen dan geen extra acties. Zoek je een leuk cadeautje voor je hond voor in de zak van Sinterklaas? Hier kun je vast iets leuks vinden. Kerstsokken vullen of alvast iets voor onder de boom: onze kerstafdeling is geopend.

 

Omdat wij in de laatste week van december dus gesloten zijn, is het in die week niet mogelijk om supplementen voor vuurwerkangst aan te schaffen. Lees hier ons stappenplan bij vuurwerkangst. En schaf voor 1 december de supplementen aan om je hond optimaal te ondersteunen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.