Online spaarpunten

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • 0
Online spaarpunten

Lees hier hoe ons nieuwe spaarsysteem werkt:

Al een tijdje geven wij geen spaarzegels meer bij de bestelling, daar dit tegenwoordig automatisch gaat wanneer je een account hebt aangemaakt in onze webwinkel (Let op: wanneer je als gast besteld, spaar je niet mee). Dit is nog niet voor iedereen duidelijk, vandaar dat wij het hier nogmaals uitleggen.

 

Als je bij ons besteld zie je op de site linksonder spaarpunten staan. Wanneer je daar op klikt verschijnt er een pop-up en wanneer je ingelogd bent kun je daar exact zien hoeveel je gespaard hebt. Spaarpunten verdien je door aankopen bij ons te doen, ons aan te bevelen of ons te volgen op Facebook of Instagram. 

 

Wanneer je genoeg punten hebt gespaard, kun je deze inleveren voor een voucher. Bij 200 punten krijg je €5,- korting (dit heeft dezelfde waarde als wat de spaarkaarten hadden). Je kunt klikken op beloning verzilveren en vervolgens geeft het systeem een code, die je bij het afronden van de bestelling kunt invoeren. Heb je de code per ongeluk weggedrukt? In het menu zie je geschiedenis staan. Wanneer je hierheen gaat, zie je exact wanneer je punten hebt gekregen en daar kun je de gekregen codes achterhalen.

 

Het is makkelijker (je hoeft geen zegels meer te plakken), beter voor het milieu (het scheelt papier en spaarzegels), en je hoeft nu dus geen volle kaarten meer op te sturen. Een win-win situatie vinden wij. Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn, schroom niet om ons te mailen! 

 

Let op: wanneer je via de app besteld, kom je nergens spaarpunten tegen. Helaas is het niet functioneel op de app. Je spaart wel gewoon punten, maar om te bekijken hoeveel punten je hebt en om deze in te wisselen dien je toch af en toe op de website zelf te kijken.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden