De beste wensen en de nieuwe webwinkel is online!

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • 0
De beste wensen en de nieuwe webwinkel is online!

Hondjekoek.nl, de natuurvoedingswinkel voor honden en katten in Haarlem, is weer online!

Allereerst iedereen een gezond en gelukkig 2017 toegewenst, wij hopen dat de jaarwisseling rustig is verlopen voor onze vierpotige vrienden.

Nadat wij afgelopen woensdag offline gingen met de website voor de grote verhuizing en we de afgelopen dagen voor de jaarwisseling de tijd hebben genomen om de fysieke winkel onder handen te nemen en om te balansen, wat enorm veel werk is geweest, presenteren wij nu vol trots onze nieuwe webwinkel! 

Wij wensen iedereen veel shop plezier toe en hopen dat we het bestelproces voor iedereen op deze manier hebben vereenvoudigd. Helaas is het voor vaste klanten wel nodig om een nieuw account aan te maken, deze kunnen wij niet zelf verhuizen, maar als je eenmaal een account hebt op deze nieuwe site is het veel makkelijker om je bestelgeschiedenis in te zien en om herhaalorders te plaatsen.

Door de grote omvang van het werk wat achter de schermen tussen de bedrijven door is geleverd, kan het zijn dat er hier en daar een spelfout is gemaakt of dat er andere kleine foutjes zijn ingeslopen. Wij stellen het zeer op prijs als je ons daarvan op de hoogte stelt. Een website is nooit af, en doordat de enorm uitgebreide mogelijkheden ook voor ons nieuw zijn kan het zijn dat er de komende tijd nog enkele aanpassingen volgen.

Een aantal artikelen zijn momenteel uitverkocht of beperkt op voorraad, dit komt doordat ook veel van onze leveranciers dicht zijn geweest tussen de feestdagen, de komende week komt er weer nieuwe voorraad binnen.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden zijn wij bereikbaar op info@hondjekoek.nl en tijdens openingstijden telefonisch op 06-13249532

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden