Hondenstrandfeest

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • 0
Hondenstrandfeest

Hondjekoek bestaat 5 jaar, reden voor een feestje!

Op 4 oktober 2012 openden wij onze deuren in Overveen. Inmiddels zijn wij helemaal gevestigd in Haarlem en ook de webwinkel heeft 2 verhuizingen achter de rug. Tegenwoordig werken wij omnichannel. Dit betekend dat webwinkel en fysieke winkel op elkaar zijn aangesloten. Zo hoort de voorraad voor beide verkoopkanalen te kloppen en up to date te zijn. Ook is er een handige bestel app die je gratis kunt downloaden in de App Store of in Google Play.

 

Vele baasjes uit de regio e.o. weten de weg naar onze fysieke winkel te vinden voor deskundig en eerlijk advies en onze kwaliteitsproducten. Daarnaast verzenden wij honderden pakketten per jaar door het hele land en soms daarbuiten. Momenteel werken wij met 4 man sterk zo'n 100 uur per week aan ons bedrijf.

 

Naast onze werkzaamheden in de winkel vinden wij het leuk om zo nu en dan een evenement te organiseren. Zo was er vorig jaar de 1e Haarlemse Hondenplons in zwembad de Houtvaart, zijn wij onlangs in de sneeuw wezen spelen bij Snowplanet en staat nu dan het Hondenstrandfeest op het programma.

 

Wie jarig is trakteert, daarom delen wij vanaf 11 uur 250 GRATIS goodiebags uit. En deze zijn echt goed gevuld. Je kunt ze vinden op de markt. Naast onze eigen kraam kun je hier vinden:

 

Vanaf de markt kun je via het Zeewindepad naar de Beach Inn lopen. Hier hangen verspreid over het pad 10 vragen. Een antwoordkaart zit in het tasje van de goodiebag of zijn los af te halen bij de stand van Hondjekoek op de markt. We hebben leuke prijzen te winnen. 

 

Bij de Beach Inn verzorgen Gaby en Esther van de Snuffelclub een proeverij voor de honden. Het paviljoen is daarnaast gewoon geopend voor een hapje en een drankje. Fotograaf Matthea van SammieD Fotografie staat naast en bij de Beach Inn om prachtige plaatjes te schieten. En op het strand is er de mogelijkheid om mee te doen met een workshop Woofcamp (let op, hiervoor dien je je vooraf op te geven). Ook is er de mogelijkheid om meer te weten te komen over waterwerk met honden.

 

Nog meer info vind je op www.hondenstrandfeest.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden