Hebben jij en je hond(en) een goede vetzuurbalans?

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • 0
Hebben jij  en je hond(en) een goede vetzuurbalans?

Ik wil mijn enthousiasme over de omega-3 visolie van Eqology graag met je delen!

Velen weten dat ik momenteel bezig ben met een jaartraject om 50 KG af te vallen (Je kunt mij hier volgen). Na 3 maanden is de tussenstand -16 KG. Ik zit goed op schema en ben vol energie! Bij aanvang van mijn jaartraject werd mij geadviseerd om, naast een gezond voedingsschema en sporten, een goede omega-3 visolie te gaan gebruiken. Hier had ik al eerder over gelezen en ik wist direct dat ik dan wilde starten met het merk Eqology. Dit is de zuiverste visolie die er bestaat, met een hele lage TOTOX-waarde (oxydatiewaarde) en een goede verhouding in EPA en DHA, waar het lichaam het meest mee kan door het naar behoefte te verdelen.

 

Waarom omega-3 visolie gebruiken? In het dagelijks leven krijgen wij veel meer omega-6 binnen dan omega-3. Hierdoor is de verhouding enorm uit balans en kunnen zich laaggradige ontstekingen, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten ontwikkelen. Een goede verhouding zorgt o.a. voor: een minimale kans op hart- en vaartziekten, een goede ondersteuning van het immuunsysteem, een optimale vetzuurbalans, een betere bloedsomloop, meer energie en een normale bloeddruk.

 

Het mooie van Eqology is dat je bij het starten een priktest kun doen om je vetzuurbalans te meten. Na 4 maanden (de tijd die je cellen nodig hebben om te vernieuwen) doe je de test opnieuw en zul je zien dat je er veel beter voor staat. Ik heb mijn uitslag inmiddels binnen en er is veel verbetering mogelijk. 

 

Voor mijn bedrijf (Hondjekoek) is het mooi dat het ook inzetbaar is voor honden en katten. Hier schreef ik al eerder dit blog over en op maandag 24 juni organiseren wij een lezing door dierenarts Erwin van Gijtenbeek in onze winkel. Naast dierenarts is Erwin Gijtenbeek onder andere ook osteopaat voor dieren, orthomoleculair geneeskundige en kPNI therapeut. Er zijn nog een paar plekken vrij, geef je snel op via info@hondjekoek.nl! Lees hier meer over de lezing

 

Lees hier wat de omega-3 olie van Eqology voor hond Foss heeft betekend:

Mijn hond Foss kampte vanaf 6 maanden leeftijd met gezondheidsproblemen. Hij stopte van de een op de andere dag met eten. De oorzaak was heel moeilijk te achterhalen en is eigenlijk nog steeds niet achterhaald. Ik heb hem een jaar moeten dwangvoeren. Dit hele proces had best zijn weerslag op zijn lichaam. Hij werd erg mager en zijn prachtige vacht viel uit. Door middel van dwangvoeren kon ik wel weer gewicht aan hem krijgen, maar zijn prachtige vacht bleef weg. Ik had van mijn dierenarts gehoord dat Eqology de beste Omega 3 heeft op de markt en aangezien ik alleen het beste wil voor mijn hondje ben ik die olie gaan gebruiken. Na een maand elke dag een klein scheutje van de olie te geven zag ik dat zijn golvende glanzende vacht weer aan het terugkomen was. Inmiddels is zijn vacht weer helemaal zoals hij hoort te zijn! Ik zweer bij deze olie.

 

Ook voor jezelf zul je tijdens deze lezing wat opsteken, in principe is de werking hetzelfde voor mens en dier.

 

Wil je direct starten met de visolie? Bestel dan direct via deze link!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden