Gratis E-book '10 kenmerken van een gezonde hond'

Gratis E-book '10 kenmerken van een gezonde hond'

Download het gratis e-book '10 kenmerken van een gezonde hond'

De afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met honden. Eerst doordat ik jarenlang een hondenuitlaatservice had en dag in dag uit met veel verschillende honden op pad was. Vervolgens door het runnen van Hondjekoek en mijn zoektocht naar natuurlijke producten voor in ons assortiment. Humaan volgde ik de Oersterk coach opleiding en daar viel mij op dat veel gezondheidsproblemen bij honden en mensen gelijkenis tonen. Niet zo gek, we bestaan beide volledig uit lichaamscellen die op een bepaalde manier met elkaar communiceren. In de opleiding 'Natuurlijk Hond Gezond Consultant' vielen er nog meer puzzelstukjes op zijn plek. Alle lange tijd wilde ik een deel van deze kennis delen en daarom nu dit -gratis- e-book. Heel basic 10 kenmerken van een gezonde hond. Uiteraard zijn er nog meer dingen te noemen, maar dit vond ik de belangrijkste. Laat je emailadres achter via deze link en ontvang het e-book gratis in je mailbox. Hopelijk is het waardevol voor je!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.