Evenementen najaar 2019

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • 0
Evenementen najaar 2019

Wij hebben een aantal leuke en nuttige evenementen op het programma voor het najaar van 2019 voor onze klanten en hun honden

Wij hebben leuke activiteiten op de planning!


De zomervakantie is ten einde. Naast dat wij in de winkel klaar staan om je te helpen met de keuze in natuurlijke honden- en kattenvoeding hebben wij nog een aantal leuke en interessante activiteiten op de planning (klik op het evenement voor meer informatie):

Noteer in je agenda:

*Zondag 15 september is er tussen 11 en 15 uur weer een Hondenplons in de Houtvaart. In tegenstelling tot de vorige jaren nemen wij de organisatie niet op ons. Het is dan ook niet nodig om kaartjes te kopen in de voorverkoop. Je kunt dit direct aan de deur doen tegen het reguliere tarief van €4,30 per persoon, honden zijn gratis

*Maandag 23 september: Lezing "Rondje hond" door Advies van Theo in de winkel (Reis door en over het hondenlichaam)

*Dinsdag 24 september kun je meedoen aan het wormenonderzoek. Voorkom onnodig ontwormen! i.s.m. Drs. Ilse Schipper- van Driel (nog 7 plaatsen beschikbaar)

*Vrijdag 27 september gaan we de sneeuw bij Snowplanet (uitverkocht)

*Zaterdag 28 september organiseren wij i.s.m. drs. Ilse Schipper-van Driel een titersessie in Heemstede (nog 9 plaatsen beschikbaar)

*Maandag 30 september: Lezing "Alles over voeding" door Advies van Theo in de winkel (voeding van grondstof tot eindproduct)

*Dierendag weekend 4+5 oktober. Leuke acties en aanbiedingen!

*Iedere zaterdagochtend tussen 10 en 11 uur gratis spreekuur van Advies van Theo*

*NB: natuurlijk kun je ieder ander gewenst moment tijdens onze openingstijden ook binnen stappen voor voedingsadvies. Sommige problemen vergen echter nog meer aandacht dan het advies wat wij in de winkel kunnen geven. Theo heeft hier een opleiding voor gedaan en is officieel voedingsdeskundige voor honden. Vandaar dat wij dit spreekuur in het leven hebben geroepen en wij op deze manier samenwerken om nog beter te kunnen helpen.

Update 26-8: Helaas heeft Annemiek van de hondenspeel-o-theek aangegeven dat ze het qua tijdsdruk niet meer gaat redden om om de week bij ons op visite te komen. Ze blijft de spellen wel verhuren vanaf haar thuisbasis in Heemskerk. 

Reacties

  1. Ramona de Brock Ramona de Brock

    Wij kondigen evenementen aan in onze nieuwsbrief en op social media, hopelijk kunnen wij volgende jaar weer een 'honden in de sneeuw' uur organiseren!

  2. Petra Siemons Petra Siemons

    Graag zou ik willen weten hoe ik in aanmerking kom voor het evenement honden in de sneeuw. Is er nog een herhaling dit jaar.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden