Kies uit meer dan 200 verschillende hersenwerk spellen voor honden!

Kies uit meer dan 200 verschillende hersenwerk spellen voor honden!

Een kwartiertje hersenwerken met je hond staat gelijk aan ongeveer een uur wandelen. En nu zeggen wij niet dat je hiermee de wandeling moet gaan vervangen, maar het is een mooie aanvulling op het dagelijks leven van je hond.

Om de week op vrijdag verwelkomen wij met veel plezier de Honden speel-o-theek bij ons in de winkel. Annemiek heeft een assortiment van meer dan 200 verschillende puzzels in het assortiment, voor beginnende tot gevorderde hond (en baas!)

Een goede puzzel kopen is vaak een grote aanschaf en op een gegeven moment is de uitdaging eraf en is er een nieuwe spannendere puzzel nodig. Door middel van puzzels huren houd je het gevarieerd en uitdagend voor je hond! Voor €3,- per 2 weken huur je een hersenwerk spel en na 2 weken ruil je hem weer in, om een ander spel te huren.

Een kwartiertje hersenwerken met je hond staat gelijk aan ongeveer een uur wandelen. En nu zeggen wij niet dat je hiermee de wandeling moet gaan vervangen, maar het is een mooie aanvulling op het dagelijks leven van je hond. Daag je stijve en stramme senioren hond hier extra mee uit, krijg je overactieve jonge hond meer in balans en houdt je geblesseerde hond tijdelijk op een andere manier extra bezig. 

Annemiek legt graag uit hoe je de spellen moet gebruiken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden