Carnivoer Fyto-supplementen

Carnivoer Fyto-supplementen

Waarom mogen Carnivoer fyto-supplementen niet ontbreken in het medicijnkastje van je hond en/of kat?

Carnivoer, ontwikkeld door dierenartsen met veel expertise

Carnivoer is al jaren bekend door de gezonde rauwe voeding, ontwikkeld door dierenartsen met veel expertise op dit gebied en een groot assortiment gedroogde snacks.

 

Carnivoer2GO, een volledig gestoomde voeding

Vorig jaar werd hier Carnivoer2Go aan toegevoegd. Een volledig gestoomde voeding. Ideaal voor op vakantie, wanneer je vergeten bent vers vlees te ontdooien of in combinatie met brokken. Ook gevoelige honden reageren enorm goed op deze houdbare worsten, daar het lichter verteerbaar is dan rauw vlees.

 

Nieuw: 6 verschillende fyto-supplementen

Nieuw zijn de fyto-supplementen en ook hier zijn wij laaiend enthousiast over. Momenteel bestaat het assortiment uit 6 verschillende supplementen:

 

Iedere hond zou het basis supplement als aanvulling moeten krijgen

Fyto-supplement basis geënt op natuurlijke kruiden en bessen. Oorspronkelijk kreeg de wilde hond de belangrijkste voedingsstoffen via zijn prooi binnen. Vitaminen, mineralen, enzymen, probiotica en spoorelementen zaten namelijk in de verteerde kruiden, grassen en planten, die op hun beurt weer in de maag en darmen van de prooi zaten. Dit supplement is een aanvulling op de normale voeding en stuwt de gezondheid van je hond naar een hoger peil. Eigenlijk zou iedere hond deze aanvulling moeten krijgen

 

Dit product kan lichte maag-darm klachten verminderen, dan wel wegnemen

Fyto-supplement maag-darm Honden en katten kunnen in geringe mate last van hun maag en darmen hebben. Bij lichte klachten kun je het Fyto-Supplement Maag-Darm van Carnivoer inzetten. Dit product kan de lichte maag-darm klachten verminderen dan wel wegnemen. 

 

Helpt de balans terug te vinden bij bijnier uitputting

Adaptogenen De hoeveelheid prikkels in de omgeving van je huisdier is enorm. Denk aan geluiden van huishoudapparaten, auto's, treinen, fietsers, sirenes en vuurwerk. Ook krijgen ze prikkels van andere dieren en spreken geuren en voedsel voortdurend de reukzin aan. Deze opeenstapeling van prikkels zet het afweersysteem continu aan waardoor de bijnier uitgeput kan raken en er klachten bij je dier kunnen ontstaan. Carnivoer fyto-supplement adaptogenen helpt de balans te herstellen.

 

Biedt ondersteuning aan de lever

Lever ondersteuning De lever van je hond of kat heeft enorm veel functies. Zo zet dit orgaan allerlei stoffen om die vervolgens via de urine of ontlasting verwijderd kunnen worden. Denk aan medicijnen, vlo-, teek-, en worm bestrijdingsmiddelen. De lever kan onder druk komen te staan in de huidige, snel veranderde omgeving. Fyto-supplement lever ondersteuning helpt de lever van je dier gezond te houden.

 

Biedt ondersteuning aan nieren

Nier ondersteuning De nieren zijn een essentieel orgaan van je huisdier die helpen afvalstoffen uit het lichaam te halen. Helaas ontwikkelen veel honden en katten nierproblemen. Zeker op oudere leeftijd. Dit resulteert in een verminderde kwaliteit van leven. Fyto supplement nier ondersteuning ondersteunt de vitaliteit van de nieren en bevordert de functies van dit orgaan.

 

Remt voortijdige veroudering

Chlorella-Spirulina Chlorella-Spirulina voedingssupplement remt voortijdige veroudering van je dier en biedt bescherming tegen foutieve processen in de de cellen. Geschikt voor honden en katten. Geef dit product standaard, wanneer een inenting nodig is, 2 weken voor de enting en tot 2 weken na de enting. Spirulina is namelijk in staat om zware metalen aan zich te binden, waardoor de enting minder belastend is voor het lichaam.

 

Ook geschikt voor katten

Behalve het basis supplement zijn alle overige supplementen ook geschikt voor katten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden