Bachbloesem beloning van Renske

Bachbloesem beloning van Renske

Nieuw in ons assortiment zijn de Bachbloesem beloning koekjes van Renske. Geschikt bij acute noodsituaties en karakterproblemen.

Nieuw in ons assortiment zijn de Bachbloesem beloning koekjes voor honden van Renske Natuurijke Diervoeding. Deze koekjes zijn geschikt bij acute noodsituaties en bij karakterproblemen.

 

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.

 

Dit verwerkt in een glutenvrij, lactosevrij en hypo-allergeen koekje, maakt een uitstekend gezonde beloning voor je hond. Er zijn 8 soorten op de markt. De 1e hulp koekjes (in de rode zakjes) bevatten de welbekende Rescue Remedy (op basis van de bloesems Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem), de overige soorten bevatten andere extracten om tot een juiste samenstelling te komen.

 

Je kunt kiezen uit de volgende soorten:

 • 1e Hulp bij angst en stress: Bij acute angst, stress of paniek. Bijv. bij een ongeval of wanneer de hond is aangevallen door een andere hond.
 • 1e Hulp bij harde geluiden: Voor rust en kalmte bij veel en/of harde geluiden (denk aan onweer, hondenshows, vuurwerk tijdens de jaarwisseling, veel mensen of omgevingsruis).
 • 1e Hulp bij op reis: Bij stress voor reizen, verhuizen, herplaatsing, wagenziekte en alleen blijven in een nieuwe omgeving (bijv. een hotel of pension).
 • Hondom gelukkig!: Om weer vertrouwen in het leven te krijgen na slechte ervaringen (denk aan bijv. honden uit het buitenland). Voor honden die last hebben van pijnlijke spieren, uit balans zijn, snel geïrriteerd zijn en die niet goed kunnen omgaan met anderen.
 • Moed: Voor schuchtere, angstige en schrikachtige honden en katten, die daardoor last van blaas en/of nieren hebben. Ze verstijven en bibberen, zijn star, stug en "zien spoken".
 • Rustig aan: Voor zeer actieve en energieke honden die eventueel hypergedrag vertonen of te weinig slapen. Ze voelen zich intens en staan altijd in de startblokken.
 • Leren trainen: Voor ongeconcentreerde, snel afgeleide en vergeetachtige honden. Ideaal voor op de hondentraining op de hondenschool.
 • Vriendelijkheid: Voor impulsieve en prikkelbare honden. Om de tolerantie naar andere soortgenoten en (bepaalde) mensen te vergroten. Ook in te zetten bij voerbaknijd, snauwerigheid, eenzaamheid en onzekerheid. 

 

De bachbloesembeloningen zijn:

 • Glutenvrij, lactosevrij en hypoallergeen
 • geschikt voor verschillende situaties, per klacht heb je een juiste Bach Bloesem extract
 • volgens de traditionele zonne-methode van Dr. Bach geproduceerd
 • zeer gezond en smakelijk

 

Voedingsadvies:

Kleine honden 4 x 4 stuks per dag

Middelgrote honden 4 x 6 stuks per dag

Grote honden 4 x 8 stuks per dag

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden