Advies van Theo

Advies van Theo

Voedingsadvies voor honden, workshops en meer..

Wij hebben ons bij Hondjekoek gespecialiseerd in natuurlijke voeding, snacks en supplementen voor honden en katten. Veel dieren knappen op nadat ze zijn overgestapt op een betere voeding, ze hebben minder last van jeuk, zitten mooier in hun vacht en hebben betere ontlasting.

 

Een betere reclame dan dieren die er goed uitzien en lekker in hun velletje zitten kun je niet hebben! Hierdoor krijgen wij wel steeds meer vragen over gezondheid en ziektebeelden, die wij als voedingsdeskundigen zeker niet allemaal kunnen beantwoorden. Regelmatig is de stap naar een goede dierenarts echt noodzaak!

 

Om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn, is onze Theo weer in de schoolbanken gekropen en wij zijn super trots om te melden dat hij één van de 1e studenten is die geslaagd is voor de 6 maanden opleiding tot zelfstandig werkend voedingsdeskundige, gegeven door Lotte Botter (Lotte's Logica), en zich nu dan ook zelfstandig werkend voedingsdeskundige mag noemen!

 

Wat houdt dit in?

 

Je kunt nog steeds bij Hondjekoek binnen stappen of telefonisch contact opnemen (wij beantwoorden geen vragen via de email), wanneer je informatie wilt hebben over onze producten. Natuurlijk geven wij nog steeds kundige adviezen en denken we mee in oplossingen als bepaalde voedingen niet werken.

 

Blijft je hond klachten houden (jeuk, overgewicht, veel en/of slechte ontlasting, chronische oorontsteking en andere veranderingen), dan is het wellicht verstandig om met Theo een afspraak te maken voor een uitgebreid consult. Hij neemt dan uitgebreid de tijd (45 minuten) om via een stappenformulier te proberen de oorzaak van de klachten te achterhalen. Ook kijkt hij naar de algehele gezondheid van de hond.

 

Door zijn kennis kan Theo een plan opstellen om de hond weer op het juiste spoor te krijgen. De klachten kunnen bijvoorbeeld voeding- of omgevingsgerelateerd zijn, maar ook kunnen er lichamelijke oorzaken worden bepaald, waarbij verder onderzoek door een dierenarts noodzakelijk is. De dierenarts kan hier dan gericht mee aan de gang gaan (want die hebben in hun studie niet zoveel informatie over voeding verzameld).

 

Wil je een afspraak maken, kijken dan op Theo zijn site: Advies van Theo

 

Naast consulten geeft Theo ook workshops (leuk voor bijvoorbeeld hondenverenigingen en pupkopers) en professionals kunnen bij hem terecht voor verkoopondersteuning en winkeladvies.

 

Houd onze evenementen in de gaten, want binnenkort organiseren wij een VIP avond in de winkel, waarbij Theo een korte basis uitleg geeft over goede voeding en daarnaast heb je de mogelijkheid om direct met korting te shoppen. (NB: het advies van Theo hoeft niet altijd een product te zijn wat bij Hondjekoek wordt verkocht, wel heeft Hondjekoek een brede basis met goede producten die vaak geschikt zijn bij problemen).

 

Heb je hier verder nog vragen over? Neem dan contact met ons op!

Reacties

  1. Ramona de Brock Ramona de Brock

    Beste Anneke,

    nee, helaas, het advies is alleen voor honden.

    Hartelijke groet,
    Theo

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.